Yay, free shipping vanaf €75!

(zelf)LIEFDE

(zelf)LIEFDE

Februari, bij jou ook automatisch gelinkt aan Valentijn? Of net een hekel aan deze dag? Alles is mogelijk en daarom dopen wij februari tot maand van de (zelf)LIEFDE. Hoera!

 

De ratrace doet ons vaak vergeten met wie we de meeste tijd spenderen. Gokje wagen? Je partner, je collega's,... Geen slechte gok maar niet helemaal correct. De enige die altijd bij jou is, ben jijzelf. Surprise! Als er dan iemand is van wie je alle liefs van de wereld zou mogen krijgen, is het dus van jezelf he...

 

Niet altijd makkelijk, eerlijk toegegeven. Daarom zijn wij hier met een friendly reminder. Zet jezelf eens in de bloemetjes, leg jezelf in de watten en ga zo maar door. Geen ervaring mee? Graag wat tips? Wij lieten ons even gaan met een kleine braindump!

 

  1. Een badje doet wonderen   Maak van de nood een deugd en zorg voor een luxueus badmoment met Bathorium. Bereid je bad voor door kaarsjes te verspreiden, een drankje en een hapje te voorzien én leuke badproducten uit te kiezen. Een boek, tijdschrift of ontspannende serie zijn bij ons ook steeds welkom! De ultieme valentijnfavoriet? De Aphrodite bathbomb voor een zalig, verzorgend badkamermoment.

   Heb je thuis geen bad? Boek eens een hotelkamer mét luxueuze badkuip and thank us later.

  2. Ontspan met de juiste geuren   Thuis helemaal tot rust komen? Dat verdient iedereen! Met de 'Love at home'-set van Rainpharma kan dit plan niet mislukken. Aromatherapie vindt steeds vaker de weg naar de woonkamers, slaapkamers, badkamers,... en met reden. Het is zo veel meer dan wat lekkere geuren. Door de levenskracht van de natuurlijke, essentiële oliën in huis te halen werk je niet enkel aan sfeerbeheer maar ook aan je gezondheid. Win-win!

  3. Jezelf liefdevol aanraken   Ons gelaat moet gedurende de dag heel wat doorstaan en verdient extra liefde 's avonds. Een favorietje hiervoor is 'Kissed by a Rose' van Cîme. Neem de tijd om dit olieserum rustig op het gelaat in te masseren en maak van dit moment een vast avondritueel. Ook de 'Balancing Face Oil' (al dan niet in combinatie met andere producten zoals in de Mix & Glow voordeelset) van Alex Carro is hiervoor uitermate geschikt. Je zal tot rust komen bij het ruiken van de olie en instant in zenmodus belanden. Dit verdien je écht, toch?

  4. Totally Kissable   Graag verzorgde, gezond ogende lippen? Wij ook... Als daarbovenop ook nog een leuk kleurtje kan worden toegevoegd zijn wij hélemaal mee. Met de verzorgende, getinte lippenbalsems van Henné fris je je gelaat helemaal op én zorg je voor de zachtste lippen ooit. Jouw glimlach zal nog nooit zo aantrekkelijk geweest zijn, beloofd!

  5. Moodbooster   Waar wij intens gelukkig van worden? Mooie, knalrode nagels. Wij kiezen steevast voor Poppy Red van Manucurist. Niets leuker dan met perfect gestylede nagels je dagelijkse handelingen uit te voeren. Die mail sturen, de was insteken, opruimen,... was nog nooit zo leuk! Eerlijk? Ik denk dat ik dan zelfs wat eleganter beweeg. Als je het ons vraagt, op en top verwennerij!

 

Ziezo, dit zijn onze 5 toptips voor verwennerijtjes van de bovenste plank. Heb jij nog ultieme tips voor geweldige, liefdevolle badkamermomenten? Deel ze zeker met ons! Wij leren nog héél graag bij.