Yay, free shipping vanaf €75!

Anti-Aging, Smart Aging, Huidverjonging,... Wat werkt nu écht en hoe?

Anti-Aging, Smart Aging, Huidverjonging,... Wat werkt nu écht en hoe?

Anti-Aging, Smart Aging, Huidverjonging, Huidverzorging, Huidverbetering,...
Zie jij soms ook het bos niet meer door de bomen?

We begrijpen dat maar al te goed en je bent helemaal niet alleen. De vraag voor een goede anti-rimpelcrème krijgen we immers wekelijks en hier is ons antwoord altijd hetzelfde: Met een crème ga je de rimpels niet doen verdwijnen of tegenhouden. Misschien een tikkeltje vervagen.

Huidverzorging, die vooral werkt via smeren aan de buitenkant, dient voornamelijk voor het comfort en uitzicht van je huid. Als je echt aan huidverbetering wil doen en het verouderingsproces vertragen, dien je vanbinnenuit te werken want je huid wordt daar immers opgebouwd.

Daarom geven we jou graag wat meer info over de beste skincare combinaties en waarom wij zo hameren op die extra ondersteuning vanbinnenuit.

Een mooie huid van binnenuit

Je bent wat je eet is zeker voor onze huid een absolute waarheid. Eten heeft een enorme invloed op je huid. Maar sta jij daar ook echt bij stil? Wij wel, elke dag! Wil dat zeggen dat wij de gezondste eters op de planeet zijn? Tuurlijk niet. Ook wij genieten graag van een chocolaatje hier en een frietje daar. Maar we beseffen wel heel goed wat daar de gevolgen van zijn, soms :-D

Onze huid wordt, net zoals alle andere delen van ons lichaam, gemaakt van hele kleine bestanddelen die we zelf aanmaken of opnemen uit ons eten. Enkele daarvan zijn ondertussen heel goed ingeburgerd zoals bijvoorbeeld calcium als bouwsteen voor ons botten.

Ons lichaam zit behoorlijk vernuftig in elkaar. Zo is er een hiërarchie in onze organen om te bepalen welk orgaan als eerste en als laatste voorzien wordt van bouwstenen. De vitalere organen zijn eerst aan de beurt en helemaal achteraan staat de huid. Daarom dat je dus waanzinnig gezond moet eten om je huid alles te geven wat het nodig heeft. En, zoals gezegd, is er niemand de perfect gezondste eter van de wereld, ook wij niet. 

Daarom dus dat onze voeding aanvullen met extra bouwstenen aangeraden is voor de meest doorgedreven anti-aging. 

Anti-Aging op z'n best

Collageen helpt, voor zoveel meer dan enkel het huidverouderingsproces. Maar smeren, dat is echt een van de grootste marketingtrucks die de wereld is ingestuurd. Als je echt aan je huidelasticiteit wil werken, ga dan voor A.A.P. van RainPharma.

Nog beter: combineer dit met het nieuwe technologische snufje van Ere Perez. Hun White Tea Phyto-Retinol Elixir. De retinol gaat namelijk je huid extra helpen het collageen in je huid beter en sneller opnieuw aan te vullen.

Let's Treat It

RainPharma heeft voor de fans van smeren twee fantastische treatments die je in kuren of zelfs het hele jaar door kan gebruiken. De Fine Day Fluid gebruik je als serum onder je dagcrème en de Clever Night Remedy is het beste nachtmasker dat je ooit zal gebruiken. Deze vind je trouwens ook nog steeds in de voordeelbox.

Vergeet hierbij ook zeker je basis, Daily Boost en Mighty Nine, niet.

 

Antioxidanten

Anti-oxidanten smeren zal helpen bij het beschermen van je huid, maar helpt jammer genoeg niets aan de oxidatie door vrije radicalen. Ben je een fervent sporter, roker, zonneklopper, heb je veel stress? Dan is de High Tech AOX vanaf nu jouw beste vriend.

Combineer met een groene boost voor je gelaat: het Green Booster Serum van Ere Perez.

 

En het lichaam dan?

Eiwitten Eiwitten Eiwitten.

Uiteraard ook voor je huid aangezien die volledig is opgebouwd uit aminozuren uit eiwitten. Een shake per dag gaat enorm helpen bij de opbouw van een gezondere huid.

Smeer de Prebiotic Skin Lotion of de Green Tea Body Cream voor benen die zullen stralen deze zomer.

 

Een jeugdige blik

 

De huid rond onze ogen kan altijd wat extra aandacht gebruiken aangezien deze veel dunner is dan de rest van ons gelaat.

Onze ontdekking van het jaar: Detoxifying Broccoli Seeds Caps. Uitgeroepen tot hét supplement dat helpt bij donkere kringen en wallen onder de ogen.

Hierbij het Ageless Eye Serum van Agent Nateur en je zal versteld staan van jouw stralende blik binnen een paar maanden.