Yay, free shipping vanaf €75!

SUMMER SKIN FESTIVAL

SUMMER SKIN FESTIVAL

Daar is de langverwachte zomer en wij maken het samen met RainPharma nog zonniger! Jij krijgt namelijk in juli en augustus een prachtig geschenk van ons! Ook zo'n fan van 'de iconische bruine flessen'? Geweldig want bij aankoop van een totaal van 1 liter (deelnemende) lichaamsproducten krijg jij Colombian Black Pottery cadeau! Combi-wat? Awel, we leggen het u efkes uit. 

 

COLOMBIAN BLACK POTTERY

Deze zomer brengt RainPharma het prachtige Colombia tot bij jou met Colombian Black Pottery. Ken jij dit prachtige ambachtelijke aardewerk al? De kommetjes worden met liefde gemaakt in het zonnige La Chamba in Colombia. Het is een ambacht die van generatie op generatie wordt doorgegeven, net zoals de RainPharma fans hun liefde doorgeven. 

Black Pottery is niet zomaar een term voor 'kommekes' maar voor ambachtelijk vakmanschap. De 'cazuelas' (locale naam voor de potjes) zijn van nature hittebestendig omdat de klei afkomstig is van vulkanische grond. Ideaal in de keuken maar multi-inzetbaar want ze staan ook prachtig in je badkamer of op je (salon)tafel.

 

 

DE ACTIE IN 'T KORT

Hier kunnen we kort en bondig zijn: samentellen tot 1 liter. Je koopt de (deelnemende producten van de) bodylijn van RainPharma, te herkennen aan de bruine flessen, en telt de hoeveelheden op. Vanaf 1 liter krijg jij een cazuela. De deelnemende producten vind je makkelijk in de collectie Free Colombian Black Pottery.

Doen dan enkel de Big Love flessen van 1 liter mee aan de actie? Absoluut niet!
Je kan zoveel mixen & matchen met de deelnemende producten als je wil. Je krijgt dus de prachtige Casuela t.w.v. €29,95 cadeau bij bv:

  • 1 liter Skin Wash Lemongrass/Eucalyptus
  • 1 liter Classic After Oil + 1 Liter Skin Wash = 2 Casuela's
  • 1 X Pure Shampoo 500ml + 1 X Authentic Conditioner 500ml
  • 1 X Classic After Oil 250ml + 1 X Classic Shower Scrub 250ml + 1 X Skin Wash Peppermint 500ml
  • 5 X Skin Wash 100ml + 1 X Classic After Oil Virging Mojito 250ml + 1 X Bonjour Shower Wash 250ml

Het gaat dus in zijn totaliteit om 1 liter bruine flessen van RainPharma die jij zelf helemaal kan kiezen.

Shop de deelnemende producten hier