Yay, free shipping vanaf €75!

HELLO LEBON

HELLO LEBON

Ontdek LEBON: jouw nieuwe, opgefriste mondverzorging!

 

Vanuit een wild idee ontstaan vaak de tofste merken. Bewijs? Stéphanie en Richard Palacci hadden zo'n wild idee: de dagelijkse mondroutine vernieuwen. Saaiheid en chemicaliën maakten al snel plaats voor belangrijke peilers als milieubewust, gezond en lekker. 

Richard, doctor in de farmacie met specialisaties in dermocosmetologie en certificeringen in fytotherapie en medicinale planten, gooide zijn wetenschappelijke achtergrond in de strijd om de formules te ontwikkelen en verfijnen. En zo kwam er uiteindelijk de LEBON Flavorcare-collectie.

Sinds de lancering in 2015 zijn de negen verschillende smaken van de collectie zelfs voor de meest kieskeurige fijnproevers een verrassing gebleken. Door het gebruik van organische, natuurlijke ingrediënten in combinatie met aroma's die gecreëerd zijn in de beroemde parfumerieën van Grasse, neemt de Flavorcare collectie je mee op een zalige reis bij elke poetservaring.

 

Waarom LEBON?

Effectiviteit en een prettige poetservaring (smaak, tandpastatextuur, schuim, etc.) zijn niet altijd verbonden aan het concept 'natuurlijke tandpasta'. LEBON's onberispelijke formulering houdt je mond 100% gezond met behulp van de beste ingrediënten, terwijl de originele smaken je dagelijkse poetsroutine stevig upgraden.

Bij LEBON is wat er in de formules zit net zo belangrijk als wat ze er niet in stoppen. Ingrediënten die niet essentieel zijn voor een gezonde mond werden dan ook geschrapt. Je kent ze onder hun wansmakelijke namen: Titaandioxide, SLS, Sulfaten, Kleurstoffen, Triclosan, PEG, Parabenen, Microkorrels, Synthetische zoetstoffen en Synthetische fluor.

De ingrediënten van LEBON hebben een strenge selectie doorstaan en komen rechtstreeks uit de natuur. Groene thee, aloë vera en papaja-extract zijn de sterspelers die de orale microbiota in balans houden.

 

En mijn tandarts?

Ook die zal blij zijn! Klassiek geschoolde tandartsen zijn vaak niet zo'n fan van natuurlijke tandpasta's omdat fluoride in deze formules ontbreekt. Fluoride is essentieel voor een effectieve bescherming van het tandglazuur en daarom zorgde LEBON voor een natuurlijk alternatief: extracten van de groene theeplant, die een van de hoogste concentraties natuurlijke fluoride bevatten. Ze gebruiken dus nooit synthetische of chemische fluoride in hun tandpasta's maar komen met hun natuurlijke dosis wel aan de wens van tandartsen tegemoet.

 

Waarom wij fan zijn

Als je naar de tubes kijkt, zie je al meteen de eerste reden. Instant grote smile als je deze 's ochtends met je slaaphoofd vastneemt, toch? Het tweede grote pluspunt zijn de smaken, letterlijk voor ieder wat wils! Heb jij al een favoriet? Die van Chloé is de Sweet Extravagance, hmmmmm.