Yay, free shipping vanaf €75!

ROKA SUNFILTER

ROKA SUNFILTER

In 2024 lanceert SeventyOne Percent revolutionaire producten met een werkelijk innovatief ingrediënt, waarmee het onbetwistbaar aan de top staat van ‘clean SPF’! Met ROKA Smart UV® biedt het tot wel 8 uur lang bescherming tegen UV-A stralen. Dit unieke molecuul wordt geactiveerd door zonlicht, waardoor elke keer dat je naar buiten stapt, je op deze technologie kunt vertrouwen om je huid jeugdig te houden. En het beste? Deze bescherming is niet alleen voor jou, maar ook voor je kleintjes, vanaf 1 jaar oud!

Feel golden

Deze getinte sunscreen zullen we bij velen in de strandtas of op het terras zien verschijnen! Met een broodnodige SPF30 bescherming, geeft deze een mooie teint en maakt het de huid egaal. You G(L)O(W) Girl!

Wat deze BB crème echt uniek maakt, is de toevoeging van de ROKA Smart UV®
bescherming én de toevoeging van vitamine C, Niacinamide en Hyaluronzuur. Ingrediënten die je normaal alleen in een goede dagcrème terugvindt en zorgen voor optimale hydratie en glow. Deze Feel Golden BB cream is dus met recht je nieuwe Best Friend voor iedere dag!


Cool Kids SPF50+

Je wilt niets liever dan je kind optimaal beschermen tegen de gevaren van de zon, maar dan wel zonder nadelige effecten voor de planeet. Deze nieuwe Kids sunspray is gevalideerd door E Toxi Safe, wat betekent dat de impact wetenschappelijk is gemeten en gevalideerd als minimale impact op het milieu! Een welverdiend pluspunt, samen met de overtuigende samenstelling van dit product dat geschikt is voor iedereen vanaf 1 jaar oud. Geformuleerd met UV filters van de nieuwste generatie die veilig zijn voor het milieu en de biodiversiteit van onze oceanen. Terwijl het een krachtige SPF50+ bescherming biedt tegen UVA en UVB stralen, is ook dit product verrijkt met ROKA Smart UV®,  zodat ook jouw cool kid tot wel 8 uur lang beschermd is tegen UV A stralen!

De formule is zeer waterbestendig (wat garant staat voor 4x zorgeloos zwemplezier van 20 minuten) en vegan geformuleerd op basis van 80% natuurlijke ingrediënten. De textuur is perfect onzichtbaar op de huid en laat geen witte waas achter – daarom zullen ook volwassenen verliefd worden op dit product. Want tsja... we voelen onszelf toch eigenlijk allemaal een cool kid nietwaar?

Moet ik mij dan niet meer opnieuw insmeren als ik in de zon zit?

Zeker wel. We raden nog altijd aan om je bescherming om de 2uur opnieuw aan te brengen bij direct contact met de zon. Dit om de schadelijke UVB stralen niet te laten doordringen in de huid. Vooral dus tijdens de zomermaanden is het heraanbrengen van je zonnebescherming absoluut een must.

Maar die innovatieve nieuwe ROKA filter is dus wel ideaal om buiten de zomermaanden je huid te beschermen tegen de UVA stralen om zo je huidsveroudering tegen te gaan. En deze dien je dan inderdaad enkel in de ochtend aan te brengen om een hele dag je huid te beschermen tegen de UVA stralen.