Yay, free shipping vanaf €75!

HELLO SEVENTYONE PERCENT

HELLO SEVENTYONE PERCENT

Ontdek SeventyOne Percent: created by surfers, chosen by nature lovers

Als het aankomt op zonbescherming, gaat het niet alleen om het beschermen van je huid, maar ook om het omarmen van de levenslustige en avontuurlijke geest die ons doet snakken naar de zon. Bij Clothilde zijn we fan van deze optimistische levenshouding. We zijn dan ook enorm enthousiast om ons nieuwe merk voor te stellen: SeventyOne Percent. Dit merk gaat verder dan alleen maar zonbescherming; het belichaamt een levensstijl, een passie voor avontuur en een diepe zorg voor onze planeet.

Vragen bij de naam? We leggen het met plezier uit: Wij bestaan voor 70% uit water zoals ook de planeet voor 70% uit water bestaat. SeventyOne Percent geeft 1% van hun omzet aan een vereniging voor de bescherming van kinderen en de toekomst... samen dus 71%!

Ontstaan

In 2009 bundelden twee vrienden, met een grote liefde voor surfen, hun krachten en werd SeventyOne Percent een feit. Een cosmeticamerk met een duidelijke visie: Producten die perfect voldoen aan hun specifieke behoeften als surfers en die hun lichaam en het milieu respecteren op de Franse markt krijgen.

Met bescherming en hydratatie als key ingredients hebben Marc Levy & Raphaël Vannier een kwalitatieve lijn zonbescherming gecreëerd. De Franse kennis die schuilgaat achter hun prachtige verpakkingen maakt van ieder product een waar genot om te smeren.

Passie voor zo veel meer dan bescherming

SeventyOne Percent heeft een duidelijke visie op zonbescherming. Zo zorgen ze voor behoud van onze huid en onze oceanen met een scala aan hoogwaardige zonbeschermingsproducten. De passie van het merk voor bescherming blijkt uit hun zorgvuldig samengestelde formules, die niet alleen de huid beschermen tegen schadelijke UV-stralen, maar ook rekening houden met de delicate ecosystemen van onze oceanen.

Producten met een hart voor de natuur en voor jou

Bij SeventyOne Percent draait alles om duurzaamheid, innovatie en bewustzijn. Het merk streeft ernaar om producten te creëren die niet alleen effectief zijn, maar ook ethisch verantwoord. Dit vertaalt zich in hun zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, verpakkingsmaterialen en productieprocessen, die allemaal gericht zijn op het minimaliseren van hun ecologische voetafdruk.

SeventyOne Percent zet zich ook in voor het bevorderen van bewustzijn en educatie rond zonbescherming. Ze geloven dat kennis de sleutel is tot het behoud van onze huid en het milieu, en daarom streven ze ernaar om consumenten te informeren over de beste producten voor zonbescherming en de impact van hun keuzes op het milieu. Dat horen wij heel graag aangezien dit ook een van onze grote doelen is bij het aanbieden van zonneproducten. Better safe than sorry als het om zonnen gaat!

Waarom wij fan zijn

Wanneer je de zonneproducten bij ons komt testen zullen we nog weinig moeten aanmoedigen. De geuren en de applicatie? WAUW! En dat alles in handige en mooie verpakkingen. We zeggen het vaker maar toch weer: voor ieder wat wils. Je vindt bij SeventyOne zowel minerale als chemische filters, die uiteraard het label 'clean' gekregen hebben. Ook de allerkleinsten kunnen meegenieten van deze zonneproducten.

Dus, wij enthousiast? JA ZE, hopelijk jij ook! Zoek de positiviteit van de zon op, omarm het avontuur en bescherm jezelf met SeventyOne Percent!