Yay, free shipping vanaf €75!

MIXOLOGY by ALEX CARRO

MIXOLOGY by ALEX CARRO

De Mixology van Alex Carro is een uniek concept dat zich richt op het aanpassen van je huidverzorgingsroutine aan de individuele behoeften van jouw huid. Het biedt een selectie van producten die zijn ontworpen om onderling te worden gemengd en aangepast.

Met de Mixology kan je de producten mengen en afstemmen op jouw huidtype, huidproblemen en de seizoenen.

Door het mixen van producten wordt je huidverzorgingsroutine nog effectiever en efficiënter. Je kan de Mixology gebruiken om de beste productcombinaties voor jouw huid te vinden en zo een optimale huidgezondheid en een stralende teint te bereiken. 

Ontdek hier onze absolute favorieten:

1. Flash Effect Treatment 
Awaken the glow

Als je die wow-factor, close-up ready skin nodig hebt die je direct een boost geeft van zelfvertrouwen, laat dan de weelderige essentiële oliën in de Balancing Face Oil en de robuuste natuurlijke plantaardige ingrediënten in het Exfoliating Powder samenwerken om je een voelbare, weelderige lift te geven. 

Maak de vermoeide huid in een oogwenk wakker. Glow onthullende behandeling voor een gladdere, heldere teint.

Mix Exfoliating Powder met Balancing Face Oil.
Laat 2 tot 5 minuten inwerken en spoel af. Masseer ondertussen het scrubpoeder over je gelaat. 

 

 

2. Radiance Boost Mask
Ultimate nourishment

Een masker met weelderige hydratatie, een zichtbaar helderdere en zuiverdere huid en een aromatherapeutische zintuiglijke ervaring. Maak van luxe rituelen een gewoonte met een eenvoudige, verfijnde mix van de bekroonde natuurlijke reiniger en voedingsrijke gezichtsolie.

Ultiem voedend behandelingsmasker. Herstelt de glowy helderheid en frisheid van de vochtarme huid.

Mix Balancing Face Oil met Facial Cleanser
Laat 10 tot 15 minuten inwerken en spoel af. 

 

 

3. Enzymatic Cleansing Gel
Eredicate dullness

Maak een einde aan dofheid en geef je huid een nieuwe start met een zachte, enzymatische exfoliërende reiniging die ervoor zorgt dat de huid gepolijst, hersteld en er beter uitziet dan ooit. Geselecteerde botanische fruit- en plantenextracten verwijderen beschadigde huidcellen, terwijl de zachte maar krachtige reiniger je huid weer opfrist en onvergelijkbaar zacht maakt.

Een instant oplossing voor een doffe huid. Laat de huid gepolijst aanvoelen, ziet er fris en stralend uit.

Mix Exfoliating Powder met Facial Cleanser.
Masseer zacht over het gelaat gedurende 1 minuut. Geef hierbij vooral aandacht aan de richting van masseren. Upwords it is!. Spoel af.

 

 

4. Extra Rich Duo
Repair & Restore

Door de Balancing Face Oil te gebruiken en zo de textuur van de Face Cream te versterken voor een verbeterd applicatieproces met toegevoegde viscositeit, biedt dit duo diepgaande hydratatie en een gerichte verbetering wanneer je een beetje extra nodig hebt.

Mix Balancing Face Oil met Face Cream.
Deze mix is ideaal als je wat extra voeding kan gebruiken op je huid.

 

 

5. Ultra-nourishing 2-layer Radiance Mask
Revive & Repair

Laat een lichte laag Sophora en Licorice-wortelserum de opname van het vitaminerijke Detox Superfood-masker versnellen voor een extra stralende, verrijkte huid.

Hyaluronzuur en natuurlijke fruitzuren voeden de huid en katalyseren celregeneratie en maximaliseren de natuurlijke huidvoedende eigenschappen van ons detoxmasker van boerenkool, kurkuma, Q-10 organische peptiden en malachiet.

Mix Illuminating Matrix Liquid met Detox Superfood Mask.
Breng het serum rijkelijk aan op je gelaat en zet er het masker over. Laat 10 tot 15 minuten goed inwerken en spoel het masker af.

 

 

6. Purity Duo
Lighten up & Refresh

Geef het Purity Duo-duo een week en je krijgt een totale huidzuiverheid zoals je nog nooit eerder hebt gevoeld - dankzij een krachtige mix van alle natuurlijke ingrediënten, waaronder antioxidanten, natuurlijke essentiële oliën, mineralen, vitamines en geavanceerde natuurlijke biotech.

Mix Exfoliating Powder met Illuminating Matrix Liquid.
Laat 2 tot 5 minuten inwerken en spoel af. Tijdens het afspoelen kan je nog extra aandacht geven aan het licht inmasseren van de scrub.

 

ALEX CARRO SHOPPEN