Yay, free shipping vanaf €75!

MINERALE MAKE UP OP Z'N BELGISCH

MINERALE MAKE UP OP Z'N BELGISCH

Caroline Rigo, topvisagiste en hét toonbeeld van een bosslady die heel wat balletjes hoog weet te houden. Haar passie bewandelt vele paden onder de overkoepelende noemer 'Rigorgeous'. Alle takken die van Rigorgeous vertrekken ontstaan vanuit drie peilers:
- good hearted
- good inspired
- good connected

 

Caroline Rigo  is van mening  dat elke vrouw het  recht heeft op een gezond en gelukkig leven, met makkelijke, mooie en  healthy  make-up.  Toen ze besefte  dat vrouwen  in haar make-upstoel  hier ook echt  nood  aan hadden, maar geen  enkel  merk vond dat hier een antwoord op kon bieden, wist ze dat  ze zelf iets moest maken.  Zoals we wel vaker zeggen: de zoektocht is dé start van beauty full stories!

De  vraag naar gezonde en natuurlijke make-up binnen de beautywereld, werd elke dag groter. Caroline beantwoordde deze vraag met haar make-uplijn: i.am.klean.   

De poeders staan voor zuiver, puur, natuurlijk en gezond; ze bestaan immers uit de meest natuurlijke mineralen.

 

Al wat de bezielster van i.am.klean aanraakt, wordt op slag bedolven onder een laagje schitterende glitters. Naast i.am.klean beheert Caroline ook:

- Cent Pur Cent
- Blush Academy + Agency
- Café Beauté

Daarbovenop leer je van Caroline heel wat tips en tricks om jouw make-up feilloos en flatterend aan te brengen en je ziet haar aan het werk als getalenteerde visagiste op Tv-Plus. Ook het team van i.am.klean voegt hier graag heel wat leerrijk beeldmateriaal aan toe.

 

I.AM.KLEAN Shoppen.