Yay, free shipping vanaf €75!

ARTISANAL ORGANIC BEAUTY

ARTISANAL ORGANIC BEAUTY

Laura - Oprichtster Evolve Beauty: “Ik wil dat je de vreugdevolle dagelijkse momenten ervaart van het gebruik van onze producten met hun opwekkende geuren, heerlijke texturen en effectieve resultaten.”

 

Het verhaal van Evolve Beauty kent zijn oorsprong in 2009 in de handen van Laura Rudoe. Zij, als mede-oprichtster van NUDE skincare, zocht en vond haar eigen pad. Schrap gezet door haar ervaringen in het uitrollen van een bedrijf, startte ze aan haar eigen avontuur. Een succesvol verhaal als we er nu al eens op terugblikken.

 

 

Mens+Merk

Laura heeft het allemaal. De passie voor ethisch en milieuvriendelijk ondernemen, duurzaamheid en het diepgewortelde respect voor de natuur. Al deze peilers schijnen hard door in haar overtuiging waar ze een breed publiek in wil meetrekken. Evolve maakt de stap naar gezond en groen leven klein en toegankelijk. Met haar effectieve schoonheidsproducten vol biologische oliën, boters en natuurlijke superfoods voor zachte prijsjes, is er voor iedere huid en ieder budget een persoonlijke routine samen te stellen.

 

Productie+Team

Evolve blijft evolueren; zoals de naam het doet uitschijnen. In juli 2019 verhuisden ze hun productie naar hun Eco Studio in Hertfordshire, Engeland. Op deze ontwikkelingsplek staan ecologie en duurzaamheid centraal; met onder andere 100% windenergie en spaarzaamheid op vlak van verlichting. In de Eco Studio gaat elk product dat jij in de winkel kan vinden, ruiken, voelen en kopen door de handen van één van de werknemers van Evolve. Door de productie in kleine batches krijgt Evolve de liefde en passie van ieder van hun ambachtslieden mee én wordt de versheid van de krachtige antioxidanten gegarandeerd.

Wist je dat je op jouw verpakking de naam van de maker van het product kan terugvinden? Maak hier kennis met de gouden handen die jouw flesje zorgvuldig hebben voorzien van een topproduct. Leuk weetje? Het team bestaat grotendeels uit vrouwen. Beyoncé wist het uiteraard al langer; Who run the world?

 

Product+Verpakking

Alle producten van Evolve zijn meer dan 98% natuurlijk en hierbij streven ze naar zo veel mogelijk biologische ingrediënten. Daarbovenop screent het team elk ingrediënt op ethiek, duurzaamheid, biologische afbreekbaarheid en het GGO-vrij zijn.

Niet enkel aan de inhoud van de producten wordt uitermate veel liefde voor de natuur toegevoegd; ook de verpakking draagt haar steentje bij! Evolve is een circulair huidverzorgingsmerk wat betekent dat de verpakkingen composteerbaar zijn. Ze worden vervaardigd uit graspapieren karton waarvoor het gras vlakbij de fabriek wordt geoogst. Moeilijk te geloven? Snuif maar eens stevig aan jouw verpakking. Nadien zwier je ze op de composthoop (labeltje wel verwijderen!) en volg je het proces van kortbij.

 

Favoriet+Favoriet+Favoriet

Wij zijn uiteraard volledig overtuigd door het Evolve-gamma en delen graag onze lievelingsproducten met jou. Het team van Evolve voegt er een filmpje aan toe met extra uitleg over de werkzame ingrediënten en het gebruik van onze favoriete huidverzorgingsproducten.

Chloé

Miracle mask: Het favoriete opfrissende masker van Chloé. Na dit filmpje begrijp je waarom!

Dries

Hyaluronic Eye Complex: Samen met die van vele mannen het favorietje bij uitstek van Dries. Gemma van Evolve legt je in dit filmpje met plezier uit hoe je de roller gebruikt.

Lore

Liquid Radiance Glycolic Toner: De lifesaver voor een onzuivere huid die een extraatje kan gebruiken, als je Lore moet geloven. Laura van Evolve legt het jou hier graag nog even uit.