Yay, free shipping vanaf €75!

DE BESTE VERZORGING VOOR JE LIPPEN

DE BESTE VERZORGING VOOR JE LIPPEN

DE 10 TOPINGREDIËNTEN VAN HURRAW! DIE JE NIET OP DE INGREDIËNTENLIJST VINDT

1. Een duidelijke behoefte

Nood aan beter - zoals reeds meermaals aangehaald hét succesvolle startertje voor een mooi verhaal. Zo ook bij Hurraw! In de zoektocht van Corrie naar een kwalitatieve lippenbalsem vond ze niet precies wat ze wilde. Toen zette ze haar wensenlijstje op papier...

2. Een inspirerende omgeving

Montana = droog! En wij zijn zeer dankbaar voor het klimaat en de ondernemers die hiermee aan de slag gingen. Deze weersomstandigheden zorgden voor een omgeving die heel wat in beweging bracht bij Corrie.

3. Een ondernemend koppel

Corrie Colbert en haar man, Neil Stuber, verhuisden van New York City naar Montana en begonnen in 2008 samen aan hun project met als topresultaat: Hurraw! lippenbalsems werd geboren. In 2010 werden de balsems in de Verenigde Staten verspreid.

4. Een klinkende naam

Hurraw past voor ons perfect naast 'hoera', het woord dat wij standaard uiten bij het ontdekken van een merk dat perfect in de filosofie van Clothilde en de mooie verhalen past. Echter zit er bij deze Hurraw meer achter. De merknaam staat namelijk voor de passie voor de raw en vegan lifestyle die Corrie en haar echtgenoot Neil koesteren.

5. Een beresterk team

Te midden van de Rocky mountains werkt een team van elf mensen aan een missie: lippenbalsems maken met uitsluitend biologische en vegan ingrediënten die gebruikt kunnen worden door iedereen - ongeacht de achtergrond of levensstijl.

6. Een ijzersterke visie

Het koppel had heel specifieke ideeën over de puntjes die hun product zou moeten gaan afvinken. Een greep uit deze eisen:

  • biologische ingrediënten
  • koudgeperste oliën van hoge kwaliteit
  • zonder kunstmatige conserveringsmiddelen.
  • smeuïge balsem
  • lang houdbaar
  • aantrekkelijk

7. Een proper plan

Om de kwaliteit en integriteit van hun producten te waarborgen, ontwikkelen en produceren ze bij Hurraw! in een speciale NOP en Ecocert gecertificeerde productiefaciliteit. Alle ingrediënten worden duidelijk (en correct) vermeld op het product om een transparante onderneming te kunnen zijn.

8. Geen tegenstellingen

Hurraw! biedt een ingrediëntenlijst zonder aardolie die op termijn je lippen uitdroogt. Ze gebruiken biologische, beschermende, verzachtende en helende oliën zoals amandel, kokosnoot, jojoba en cacaoboter. Daarbij vind je in de balsems alleen natuurlijke smaakstoffen én dat proef je!

9. Torenhoge ambitie

Het gaat bij Hurraw! niet over henzelf maar ze maken de balsems, naar eigen zeggen, met maar een ding in het achterhoofd: jij! Hun bescheiden prioriteit is een perfecte lippenbalsem – de beste op de markt – ontwikkelen. Een geweldig product dat door iedereen gebruikt kan worden, ongeacht de levensstijl.

10. Oog voor alles en iedereen

Als laatste puntje vullen we échte fairtrade toe aan de lijst! Het ondernemerskoppel vindt het super belangrijk om kleine, biologische boeren te ondersteunen. Ze weten precies waar hun ingrediënten vandaan komen, wanneer ze geoogst zijn, wie ze heeft geoogst en hoe ze zijn geoogst.