Yay, free shipping vanaf €75!

12 FREE NAILPOLISH AND GELLAK

12 FREE NAILPOLISH AND GELLAK

'GENOEG IS GENOEG!' vond Manucurist oprichtster Gaëlle Lebrat-Personnaz. Zij is er, net als wij, van overtuigd dat zorg dragen voor jezelf en verantwoordelijk met ons milieu omspringen hand in hand kunnen én moeten gaan.

Manucurist heeft als missie om een glimlach op het gezicht te toveren met cleane nagellak die niet schadelijk is voor jou én jouw omgeving. Naast de klassieke "Green" nagellak hebben zij ook de allereerste "Green Flash" gellak zonder nasties op de markt gebracht! 

Met Frankrijk als uitvalsbasis brengt Manucurist uitermate stijlvolle nagellak op de markt in de meest hippe kleuren, naast de échte klassiekers. Zoals Gaëlle het zelf heel mooi omschrijft: We houden van mode maar niet de snelle.

Ik hoor het je luidop afvragen: Kan dat wel op tegen een klassieke nagellak zoals we ze kennen? Wel, zeker en vast! Lees even verder om de ingrediënten die jouw nagels met plezier opfleuren te leren kennen.

  • Tarwe en rietsuiker zorgen voor de homogene en lopende textuur.
  • Butylacetaat uit maniok vormt de basis van de nagellakken en zorgt voor een makkelijke applicatie.
  • Katoen is nodig om een stevige film op de nagel te leggen.
  • Maïs geeft de nagellak een glanzende en gladde afwerking.

 

GREEN NAGELLAK

De Green nagellak is vegan, 9 free en cruelty free! De nagellak bestaat voor 84% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De overige 16% bestaat uit milieuvriendelijke ingrediënten die de intensiteit van de kleur en de glans van de nagel garanderen zonder de gezondheid te schaden. 

GREEN FLASH NAGELLAK

Green Flash is 9 free en daardoor dé groene oplossing voor gellak! Het bevat geen hormoonontregelaars of allergene moleculen en zegt sensibiliserende monomeren en hydrochinon vaarwel. Green Flash bestaat voor 84% uit ingrediënten van biologische herkomst waardoor de impact op het milieu beperkt blijft.

PETITE MANUCURIST

Thuis kleine pagadders rondlopen die net zoals mama (en papa?) mooie kleurtjes op de nagels willen? Aangezien de formulering van Manucurist zo puur is kunnen zelfs jonge kinderen genieten van een breed kleurengamma. Petite Manucurist, de kinderlijn van Manucurist is vrij van formaldehyde en derivaten, tolueen en petrochemische oplosmiddelen, DBP en ftalaten, parabenen en kamfer. Je verwijdert deze lakjes makkelijk met water en zeep. 

VERZORGINGEN

Hoogwaardige, innovatieve, eco-verantwoorde verzorgingsproducten, geformuleerd zonder giftige ingrediënten voor een glanzende, resistente manicure en gezonde nagels. Klinkt als een droom? Manucurist maakt het waar!

 

Manucurist Shoppen.