Yay, free shipping vanaf €75!

SCENTS FROM THE ISLAND

SCENTS FROM THE ISLAND

- VIVE Y DEJA VIVIR - 

Leven en laten leven - de leuze van Ibiza. Althans volgens de juweliers Antonio en Pele Torres die de charme van het mediterrane eiland in 1965 begonnen te verpakken in mooie flesjes. Ze waren al lang aanhangers van de locale adlib-mode die garant staat voor handgemaakte kleding en accessoires. De ware betekenis van de 'hippieregel' doorvoel je op Ibiza en wordt bestempeld als de ultieme vrijheid waardoor je je altijd welkom voelt. Deze filosofie heeft Hierbas de Ibiza doorgetrokken in hun gamma exclusieve beautyproducten die een van de mooiste eilanden ter wereld vandaag naar jouw badkamer brengen.

 

 

Het ware paradijs

Op vlak van natuur kan je niet overdrijven door Ibiza als paradijselijk te bestempelen. Doorheen het jaar evolueert deze plek met zijn gulle natuur onophoudelijk. Deze metamorfoses maken het boeiend om al deze natuurlijke ingrediënten op te volgen en ermee aan de slag te gaan. Wie is nu niet gefascineerd door de wonderen der natuur?

Reeds in de oudheid vonden verschillende beschavingen Ibiza een heilige boomgaard en noemden het zelfs "Het eiland van de goede geur". Daarnaast bestond de gewoonte om na een bezoek aan de tempel van godin Tanit aarde van Ibiza mee te nemen naar huid om de eigen woning mee te omringen. Hiermee geloofde men bescherming tegen ongeluk mee naar huis te nemen.

Diezelfde vruchtbare gronden van Ibiza en daarbovenop het typerende klimaat bieden ons vandaag de dag het beste olfactorische palet om tot een unieke geur te komen. Met HIERBAS DE IBIZA haal je de goddelijke geur dichtbij en kan je het zomerse geluk steeds terughalen. Het motto op het prachtige diepblauwe logo is niet voor niets: "Jij verblijdt mijn hele hart".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De geurnoten van Ibiza

De frisse signatuurgeur Hierbas de Ibiza is met zekerheid uniek en eigenzinnig te noemen. De natuurlijke aroma's van Ibiza worden op een meesterlijke wijze samengebracht tot een gelukzalige walm. Het parfum voert je mee naar de karakteristieke zonsopgangen met schone, frisse lucht die Ibiza onophoudelijk schenkt.

In het parfum vind je citroen- en sinaasappelschil, tijm, salie, lavendel, rozemarijn, jasmijn en oranjebloesem. Genoeg om de zon op je huid te voelen en weg te dromen van een verfrissend drankje op een prachtig strand. Zowel mannen als vrouwen dragen deze geur, opgebouwd met natuurlijke alcohol van 100% plantaardige oorsprong, met trots. Eenmaal deze geur je herinneringen bovenhaalt, haal je ze makkelijk terug met de verzorgingslijn van Hierbas de Ibiza in jouw badkamerrituelen!

 

Hierbas De Ibiza Shoppen.