Yay, free shipping vanaf €75!

HEERLIJKE LIPVERZORGING OP Z'N NOORS

HEERLIJKE LIPVERZORGING OP Z'N NOORS

Henné betekent "haar" in het Zweeds en is een viering van vrouwen en de schoonheid van onze uniciteit, maar ook van onze gemeenschappelijke verhalen. Het is ook een eerbetoon aan Zweden, een centraal punt van inspiratie voor het merk en waar de oprichtster voor het eerst verliefd werd op de Scandinavische natuur en design.

 

Liefde voor mens en natuur

In de zomer van 2005 vielen de puzzelstukjes in elkaar voor Laura Xiao. Het is wel vaker een aaneenschakeling van toevalligheden die ons pad bepaalt en de richting wijst. Neem nu een sprookje waarin een dame een knappe, vriendelijk man ontmoet tijdens een sportwedstrijd en hartstochtelijk verliefd wordt. Dan kan je helemaal snappen waarom zij met die man mee naar Zweden verhuist. Ze leven uiteraard nog lang en gelukkig maar dit is niet het einde van dit verhaal, eerder het begin.

Het verhaal van Laura zet zich dus verder in Zweden, waar de winters best koud zijn maar de lente en zomer een enorme ontdekking worden. De Zweedse levensstijl maakt van haar een ander mens met andere gewoontes. Ze omschrijft het zelf als een transformatie van een stadsmeisje naar een natuurliefhebber onder invloed van de natuurlijke en organische schoonheid die ze blijft ontdekken.

 

De start van iets moois

De Zweedse grond bleek vruchtbaar te zijn want Henné kreeg wortels die zich steeds verder uitreikten en een stevige basis vormden voor het merk dat we vandaag kennen. In 2015 startte het bedrijf met een duidelijke missie: producten ontwikkelen die je met trots op het aanrecht van je badkamer zou zetten of die als een accessoire de moeite waard zijn om in de meest gewaardeerde luxe handtassen te stoppen.

Met een kraakheldere visie staat Henné stevig in de schoenen: zeer effectieve biologische en natuurlijke schoonheidsproducten zonder afbreuk te doen aan de esthetiek. Echte ecoluxury schoonheid in een stijlvol Scandinavisch jasje.

 

Met liefde gemaakt in de VS

Als je een Henné-product in je handen hebt, zit er heel veel zoete liefde in de strakke, sterk ogende verpakking. Elk Henné-product wordt met de grootst mogelijke zorg en aandacht door een kleine maar krachtig team gemaakt in Wilmington, North Carolina waar Laura en haar echtgenoot nu wonen.

Henné kan je zien als een klein kunstwerkje, gemaakt door gepassioneerde mensen die het moois rondom hen duidelijk weten te appreciëren. Van sprankelende kleuren op schilderijen tot heerlijke geuren die opstijgen uit een gerecht in een gezellig restaurantje. Als je jouw lipstick of lipscrub gebruikt, zal je verwonderd zijn van de geur die je neus bereikt, het gevoel op je huid en hoe je gelaat zal stralen met deze prachtige, subtiele kleuren.

 

Henné Shoppen.