Yay, free shipping vanaf €75!

HONESTLY BEAUTIFUL

HONESTLY BEAUTIFUL

Anke en Isabel, twee ondernemende dames die elkaar leerden kennen tijdens hun studies, koesterden een ondernemersdroom. Zonder concreet te weten wat hun plaatsje in het ondernemerslandschap zou worden, beloofden ze elkaar trouw en zouden ze ooit samen een bedrijf uit de grond stampen.

 

En zo geschiedde... Na wat jaren binnen de advocatuur vonden deze toppers elkaar terug waarbij Anke haar concrete droom deelde. Anke reisde met haar vader naar de Himalaya en bij een rustmomentje hadden ze een goed gesprek. Daarin werd het haar duidelijk: huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken, dat zou haar stokpaardje worden.

 

Na de trip door India en de kennismaking met de superfoods die rijkelijk aanwezig zijn in de Himalaya, kreeg hun idee steeds meer vorm. Voeg bij de inspiratie die Anke opdeed, de jarenlange ervaring van Isabel met het zoeken naar geschikte verzorgingsproducten voor haar gevoelige huid en ja ja, daar kreeg CÎME een kloppend hart!

 

De lijn groeide de voorbije 10 jaar uit tot een vaste waarde onder de kwalitatief hoogstaande, biologische huidverzorgingsproducten. De producten zouden niet zijn hoe we ze vandaag kennen, zonder de toegevoegde waarde van Walter (vader van Anke). Hij beschikt over een pak kennis betreffende de geneeskrachtige werking van planten. Tot op vandaag is hij verantwoordelijk voor de productontwikkeling.

 

De liefde van dit trio voor de Himalaya is zo groot dat de volle aandacht blijft gaan naar de prachtige landschappen daar. Daarom verzamelen ze, samen met hun partnerorganisaties in Nepal, de in het wild groeiende Himalaya kruideningrediënten op een duurzame manier. Daarnaast zorgen ze zelf voor de biologische teelt van kruiden die gebruikt worden in de CÎME producten, zoals Palmarosa, Kamille en Edelweiss.

 

Als je dacht dat dit mooie verhaal ten einde is met deze geweldige weetjes, heb je het mis. Naast het op de markt brengen van geweldige producten, doet CÎME heel wat meer. Ze dragen zorg voor mens en planeet door heel wat prachtige initiatieven. Zo is er het ‘Little Doctors’-project dat per aankoop een donatie krijgt. Met dit mooie project krijgen kinderen in Nepal les op het gebied van persoonlijke hygiëne, ziekten, eerste hulp en voeding.

 

Hun liefde voor de Himalaya is zo groot dat de volle aandacht blijft gaan naar de prachtige landschappen daar. Daarom voeren ze samenwerking met hun partnerorganisaties in Nepal een duurzame verzameling uit van in het wild groeiende Himalaya kruideningrediënten, evenals de biologische teelt van kruiden die gebruikt worden in de CÎME producten, zoals Palmarosa, Kamille en Edelweiss.

 

Tot slot laten we het merk zelf spreken en krijgen we volgende kernwoorden mee:

Natural & Organic / Effectieve Ingrediënten / Natuur + Wetenschap / Aangename Texturen en Geuren / makkelijk in gebruik / Eerlijkheid

 

Als je het ons vraagt, niets van overdreven of gelogen!