Yay, free shipping vanaf €75!

RAINFOREST GROWN HAIRCARE

RAINFOREST GROWN HAIRCARE

Er was eens een gerenommeerde haarstylist en colorist die de wereld buiten de grenzen van New-York wou ontdekken...

Een sprookje? Eigenlijk wel! Zelden is de 'en ze leefden nog lang en gelukkig' geloofwaardig. Bij Rahua (uitgesproken als ra-wa) bewijzen ze met trots het tegendeel.

 

Rahua-producten - bekend om hun pure ingrediënten en ongeëvenaarde prestaties - zouden vandaag niet beschikbaar zijn zonder Fabian Lliguin en het pad dat hij bewandelde, samen met Anna Ayers.

Lang voor Rahua zijn oorsprong kende  bezocht Fabian het Amazone-regenwoud als milieuactivist en onderwees hij inheemse mensen over hun landrechten en mensenrechten. Daar realiseerde hij zich dat hij omringd was door vrouwen met fantastisch lang, glanzend haar dat steeds zijn aandacht trok.

Ze deelden hun geheim al gauw met Fabian: rahua-olie. Eeuwenlang hadden de leden van de stam, die diep in het regenwoud leven, op deze olie vertrouwd om hun haar en huid te voeden. De vrouwen gaven Fabian een fles rahua-olie, die hij voorzichtig in zijn koffer naar New York vervoerde. In zijn salon op Fifth Avenue besloot hij - als experiment en zonder verwachtingen - de olie te gebruiken als behandeling voor een cliënt met extreem droog, beschadigd haar. Na tien minuten was haar haar volledig getransformeerd: van broos en levenloos tot gezond, glanzend en veerkrachtig. Hier had Fabian plots duidelijk bewijs dat rahua-olie, die al eeuwen wordt gebruikt, tastbare resultaten opleverde.

Fabian koesterde de bijzondere olie die hij in handen had en wist ook dat hij hiermee met respect moest behandelen. Rahua-olie werd en wordt geproduceerd door de Quechua-Shuar stam op dezelfde complexe, rituele en duurzame manier die al generaties lang gekend is. In 2008 kwam Anna Ayers, de vrouw en zakenpartner van Fabian, aan boord en bracht haar expertise als modeontwerpster en trendvoorspeller in New York bij Fabian's ervaring als haarstylist en colorist om een ​​doelgerichte schoonheidservaring voor consumenten over de hele wereld te ontwerpen. Samen lanceerden ze het merk Rahua, op basis van de wijsheid van een legendarisch volk, om een ​​unieke lijn te formuleren die geneest, voedt en transformeert. Hiervoor werken ze naast de rahua-olie met plantaardige ingrediënten die doen wat ze beloven.

Tegenwoordig werken meer dan 500 families uit de Quechua-Shuar, Achuar en naburige stammen samen met Fabian en Anna om de in het regenwoud geteelde ingrediënten te cultiveren die worden gebruikt in de Rahua-haarverzorgings- en lichaamsverzorgingscollecties.

 

Zie je nu wel, sprookjes bestaan écht!

 

Rahua Shoppen.