Yay, free shipping vanaf €75!

BOTANICAL MAKE UP FROM AUSTRALIA

BOTANICAL MAKE UP FROM AUSTRALIA

De vrouw achter het merk

Ere, de inspirerende vrouw van Latijnse afkomst, die haar ziel in haar eigen merk stopt, verdient een eervolle vermelding om deze blog te starten. Ze kreeg de nieuwsgierigheid naar de natuur en haar geneeskrachtige mogelijkheden van thuis mee door haar moeder. Ondergedompeld in schoonheidsrecepturen en 'tante Kaat'-trucjes, aangevuld met de kennis van haar grootvader, actief als traditionele medicijnman, begon Ere aan haar eigen pad. Ze behaalde een bachelor in voeding en studeerde daarbij natuurgeneeskunde, Bachbloesems en acupunctuur. Haar pad bracht haar in Australië waar ze droomde van een eigen natuurlijke schoonheidslijn. In 2002 nam het ethische merk Ere Perez Natural Cosmetics een vliegende start in Bondi Beach, Sydney.

 

  Het merk dat jij moet kennen

  Ere Perez baseert zich op een wetenschappelijke achtergrond die de kracht van planten en botanische middelen goed weet in te zetten. Hun innovatieve formules staan gebruikers bij in de algemene huidverzorging. De aanwezige werkzame bestanddelen, die een selectie ondergaan op basis van werking en revitaliserende eigenschappen, geven de formules hun efficiënte werking. Ben jij into eenvoud en hou je van less-is-more? Dan is Ere Perez jouw perfect match! 

   

  Make-up, en zo veel meer

  Niet enkel de make-up producten van Ere Perez geven jou de mogelijkheid om actieve bestanddelen te combineren met een stralende look. Daarnaast is er sinds 2018 ook een huidverzorgingslijn. Met stijlvolle flesjes, tubes en potjes propvol inheemse, Australische ingrediënten en botanicals zijn deze huidverzorgingsproducten een streling voor het gelaat én het oog.

   

  Zorg jij mee voor de planeet?

  Als je nog niet overtuigd was van het ontstaansverhaal van Ere Perez, vullen we graag nog enkele bijkomende voordelen van jouw keuze voor dit mooie merk aan.

  • Navulbaar: Ere Perez schakelde met hun make-up lijn over op hervulbare verpakkingen voor alle poeders.
  • Mono-materialen: Alle materialen die dienst doen als verpakking zijn zuiver en dus makkelijk te recycleren.
  • Ingrediënten: De samenstelling van deze producten is zo gekozen dat alles nog voldoende voorradig is op onze planeet.
  • Multitaskers: Veel van de producten zijn multi-inzetbaar. Denk zo maar aan een crèmeblush die je makkelijk aanbrengt met je vingers als oogschaduw en lipstick. 3 in 1 en wat plek over in je handtas!

   

  Ere Perez Shoppen.