Yay, free shipping vanaf €75!

DE ALLROUNDER VOOR IEDEREEN

DE ALLROUNDER VOOR IEDEREEN

Het verhaal van Egyptian Magic begint in 1986 tijdens een diner in Chicago wanneer een oudere man Westley Howard, zoals Mr. ImHotepAmonRa toen heette, benaderde. Howard was op dat moment een verkoper van waterfilters. De oudere man zei tegen Mr. Howard: "Broeder, de Geest heeft me ertoe bewogen iets aan u te openbaren." Hij was niet verrast want als spiritueel persoon zijnde overkwamen hem naar eigen zeggen wel vaker zulke dingen.

De vreemde verschijning met persoonlijke boodschap heette Dr. Imas. Hij heeft nooit zijn achternaam onthuld of duidelijk gemaakt wat voor arts hij was. In de loop van de volgende twee jaar bezocht Dr. Imas Westley periodiek in Washington en liet hem zien hoe hij een huidcrème kon maken. Dr. Imas beweerde dat hij de exacte formule zou delen voor een crème die nog resteerde uit de oude, Egyptische graven.

 

Het resultaat van deze bijzonder ontmoeting al die jaren terug is Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream "The People's Choice". Deze fenomenale, genezende balsem werd verpakt in een eenvoudige pot met een geneeskrachtig opzicht. De formule bezit legendarische krachten vanwege het unieke mengsel van de natuurlijke ingrediënten die alleen afkomstig zijn van levende planten en organismen. Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is sinds augustus 1991 op de markt en biedt de genezende effecten van bijenwas, honing, bijenpollen, royal jelly, bijenpropolis én goddelijke liefde aan de helft van de prijs van doorsnee huidcrèmes.

 

Hun missie is om een professioneel huidverzorgingsproduct te bieden, met meerdere doeleinden, om de huid te behandelen en te voeden met de meest effectieve en herstellende ingrediënten. Zo kunnen hun klanten zich mooi voelen en er mooi uitzien met een product van 100% natuurlijke oorsprong.

Met zijn unieke formule bevat Egyptian Magic Skin Cream geen additieven, toegevoegde conserveermiddelen, parabenen of GGO-ingrediënten. In plaats daarvan gebruiken ze uitsluitend natuurlijke conserveermiddelen.

 

Gedurende de bestaansjaren van de goddelijke balsem werden niet enkel wij maar ook heel wat bekende personen fan. Zo staan onder andere Kate Hudson, Lauren Conrad, Behati Prinsloo, Dree Hemingway, Cameron Diaz, Gisèle Bündchen en Madonna op de lijst van aanbidders. Op de website van Egyptian Magic lees je alle enthousiaste reacties van de bekendste gezichten.

Ben je zelf overtuigd van deze breed inzetbare crème? Deel jouw favoriete foto van het product op Instagram met de hashtag #foundmymagic en misschien wordt jouw foto wel gedeeld op hun pagina!

 

We besluiten ons verhaal door deze weldoener te omschrijven met woorden die vaker terugkeren: Pure magie. Wij noemen het graag de wonderbaarlijke kracht van de natuur! Hierbij danken wij de mysterieuze LordPharaoh ImHotepAmonRa, die op zijn gezegende leeftijd nog steeds de hoofdrol in dit succesverhaal vervult.

 

#Clotip: Ben jij geen fan van lezen? Bij dit ontstaansverhaal hoort zelfs een filmpje.

Egyptian Magic Shoppen.