Yay, free shipping vanaf €75!

CLEAN BEAUTY BATHS FROM CANADA

CLEAN BEAUTY BATHS FROM CANADA

Inspiratie

Gregory Macdonald kreeg de ultieme inspiratie in 2014 tijdens een reiservaring aan de kust in Italië. Die reis zal hij niet snel meer vergeten. Bij het ontdekken van zijn slaapplaats, stuitte hij in de badkamer op een collectie van aardklei, minerale zouten, plantaardige boter en pure essentiële oliën. Deze ontdekking zou later de ruggengraat van Bathorium worden.

Groeien

Vanuit de reisinspiratie ontstond het kleine, Canadese bedrijf met een grote globale missie: #BringBacktheBath. Al van bij de start werd Gregory vergezeld door Mathieu Roy Chabot. Met zijn passie voor mixology bleek hij de ideale partner in crime om de lijnen van Bathorium uit te zetten. Doorheen de jaren werden de twee heren vervoegd door een team enthousiaste badliefhebbers. Leer de hele groep kennen en ontdek hun favoriete Bathoriumproducten hier.

De essentie

De vele voordelen die baden jou kunnen bezorgen, dat is waar Bathorium voor staat. Denk hierbij vooral aan verkwikken, herstellen en verjongen. Met hun precieze aandacht voor kwaliteit, eerlijkheid en consistente badinnovatie is Bathorium een waar plezier om in de badkamer te halen. Ervaar dankzij hen de luxe die een bad jou kan brengen door hun uiterst kwalitatief badzout, badschuim en badbommen.

Beleven

Bathorium wil jou een unieke ervaring in het bad schenken. Me-time kan immers schaars zijn en volgens hen is er geen betere manier dan die in een bad te spenderen met een goed glas, een goed boek en hoogwaardige badproducten. Eens een andere badervaring creëren? Probeer het ultieme badmoment van co-founder Mathieu uit. Hij geniet oprecht van een bad waarbij de lichten worden gedoofd, een kaars voor een dynamisch lichtstraaltje zorgt en je jezelf de tijd gunt voor zelfreflectie.

Top 3 van Gregory

1) Milk Mineral Bath Soak

2) Northern Sage Recovery Crush

3) BePure Bubble Elixir

Bathorium Shoppen.