Yay, free shipping vanaf €75!

Alex Carro

VEGAN & UNISEX SKINCARE FROM BARCELONA

De oorsprong

De natuurlijke skincare routine van Alex Carro vindt zijn oorsprong in het verhaal van een kleindochter die haar grootmoeder eert. Veel mooier kan de kern van een merk niet zijn als je het ons vraagt. Dat in combinatie met een vruchteloze zoektocht naar skincare producten die Alex nergens kon vinden en dus maar zelf besloot aan de slag te gaan. Iets wat we bij meerdere merken terug zien komen. 

Alexandra Nodes spendeerde de zomers in haar kindertijd bij oma Jacinta Carro op het platteland van Galicië. Het was daar dat de liefde voor bloemen, planten en kruiden ontstond. Al snel leerde Alexandra het effect dat ze hebben op huidverzorging kennen. Daarbovenop bleek Alexandra alles te hebben om van haar merk een waar succes te maken. Ze is een inspirerende vrouw met het hart op de juiste plaats en dat straalt ze helemaal uit.

De filosofie

De drijfveer van Carro is heel eenvoudig: Een gezonde huid moet simpel, duurzaam en natuurlijk zijn. Haar gamma combineert een diepgaand effect op zowel de huid als het milieu. Sleutelwoorden zijn vegan, cruelty free en afvalvrij. Daarnaast wil Alex Carro producten uitbrengen die iedereen blij maken, ongeacht gender of huidkleur en -type.

De routine

Het stappenplan van Alex Carro bestaat uit vijf essentiële producten met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke, botanische producten die jouw huid alles wat het nodig heeft geven. Voor een sensuele, duurzame huidverzorging op het hoogste niveau. Creëer je eigen routine afgestemd op de unieke behoeften van jouw huid met de mengbare, geavanceerde formules die zijn ontworpen om te werken voor jouw huidtype.

 

Kom jij graag meer te weten over de ingrediënten waar Alexandra mee werkt en pik je daarbij graag nog wat extra tips mee? Lees dan zeker haar blog en ontdek waarom Alex Carro staat als een rots.

Alex Carro Shoppen.