Yay, free shipping vanaf €75!

CHIC AND EFFECTIVE NATURAL BEAUTY PRODUCTS

CHIC AND EFFECTIVE NATURAL BEAUTY PRODUCTS

 

Het verhaal van Agent Nateur is ontstaan uit de gezondheidsproblemen van oprichtster Jena Covello.
Van jongs af aan leed ze aan hormoongerelateerde gezondheidsproblemen waaronder endometriose en later ook adenomyose. Na de vijfde operatie begon ze haar gezondheid meer holistisch te benaderen zoals het nemen van organische, complete voedingssupplementen. De overgang naar het eten van biologisch voedsel en het gebruik van niet-giftige schoonmaakproducten was relatief eenvoudig omdat deze producten gemakkelijk verkrijgbaar zijn. De zoektocht naar vergelijkbare cosmetica en een effectieve deodorant bleek echter een pak moeilijker, aldus Jena.

Hoe werd Agent Nateur wat het vandaag is?

Ze besloot het heft in eigen handen te nemen en trok naar de Grasse Instute of Perfumery. Vol kennis en inspiratie trok ze zich terug in haar eigen keuken en testte ze honderden deodorantformules om uiteindelijk tot de eerste sample te komen, die ze liet testen door haar vrienden en familie. Iedereen was instant verkocht en vroeg haar om meer te ontwikkelen. Gesterkt door deze lovende feedback, trok ze terug naar school om te leren werken met holi-oil en een collectie huidverzorging te ontwikkelen.

Waarvoor staat Agent Nateur?

Jena wil de manier waarop de wereld naar luxueuze cosmetica kijkt veranderen. Wie ervoor kiest om een ​​gezonde, natuurlijke levensstijl te leiden én met een mooie huid wilt stralen, moet beseffen dat de toepassing en absorptie van gezonde cosmetica net zo cruciaal zijn voor de huid als de inname van gezonde voeding. De huid is namelijk het grootste orgaan van het lichaam en omdat het poreus is, absorbeert het alles wat je erop legt. Cosmetica moet dus even effectief, mooi en gezond zijn als je dieet.

Op welke specifieke ingrediënten steunt Agent Nateur?

Agent Nateur brengt een grote hoeveelheid aan werkende, krachtige bestanddelen tot bij jou! Zo zijn komkommerwater, kamille, hyaluronzuur, parelpoeder, pioenwortelextract en vitamine C maar enkele van de natuurlijke krachtpatsers in deze producten.

De producten van Agent Nateur hebben een solide, wetenschappelijke basis. Ze zijn ontworpen met een holistische kijk op gezondheid waardoor het hele gamma met de grootste zorg voor veilige ingrediënten is gemaakt en het breed inzetbaar is bij heel wat gezondheidsproblemen.

 

Heeft het verhaal van Jena jouw aandacht getrokken en hoor je graag meer van haar? Beluister dan zeker ook de podcast Nateurious, waarin ze haar favoriete schoonheids- en gezondheidskenners interviewt. Nateurious dompelt je onder in de wellness-industrie en wordt vergezeld van een portie educatie en tips die je kunt meenemen en in je eigen leven toepassen.