Yay, free shipping vanaf €75!

REFILLABLE THURSDAY MET I.AM.KLEAN

REFILLABLE THURSDAY MET I.AM.KLEAN

We strijden bij Clothilde mee tegen de grote verpakkingsgolf die ons overspoelt. En nemen hier waar we kunnen onze verantwoordelijkheid in. Wie ooit al eens een een pakje van ons kreeg, kreeg dat misschien in een doosje van onze leveranciers dat we recycleerden.

Maar waar we écht samen een groot verschil kunnen maken is met refills! Hoe langer hoe meer merken zoeken naar oplossingen om hun verpakkingen te beperken en te hergebruiken en dat juichen wij toe! 

Ook I.AM.KLEAN helpt hier graag bij. Hun gamma refills breidt steeds meer uit met navullingen die een steentje bij te dragen om de afvalberg te verkleinen. Zo zijn hun lipsticks al aangepast naar enkel casettes die je in een herbruikbare hoes stopt.

Om heel hun gamma refills in de kijker te zetten en enkele nieuwe producten met veel enthousiasme te lanceren, vieren we samen met hen de Refillable Thursday op 1 juni!

Een superleuke kortingsactie die alle trouwe IAK-klanten de kans geeft om al hun favoriete producten weer aan te vullen voor een prijsje. Maar ook nieuwe klanten kunnen dan de herbruikbare potjes, cases en flesjes met een fijne korting aanschaffen. 

 

DE ACTIE IN EEN NOTENDOP

1 juni shop jij je favoriete i.am.klean producten aan 20% korting.
Vanaf 4 producten krijg je ook een of meerdere van de nieuwe oogschaduws

  • Vanaf 2 producten = 20% korting
  • Vanaf 4 producten en €50 na korting = 20% korting + 1 refillable eyeshadow
  • Vanaf 6 producten = 20% korting + 2 refillable eyeshadows
  • Vanaf 10 producten en €150 na korting = 20% + 3 refillable eyeshadows + 1 nieuwe eyebrush (smudge of precise blender).

 

NEW! Refillable compact eye shadows

Tijdens de actiedag lanceren we 30 (!) nieuwe oogschaduwkleuren. De oogschaduw stop je makkelijk in een magnetisch palet dat je kan blijven aanvullen of vervangen met nieuwe kleurtjes. Daarmee blijft de hoeveelheid verpakking  tot een absoluut minimum beperkt.

De cadeaus die je scoort tijdens de actiedagen zijn uitsluitend oogschaduwkleuren uit de nieuwe collectie. Op de foto zie je al enkele van de prachtige nieuwe kleuren. 


Oogschaduwborstels 

Naast de nieuwe kleurtjes komen er ook twee nieuwe oogschaduwborstels. Zo kan je jouw oogschaduw perfect aanbrengen voor een geweldig resultaat. De bestaande collectie met de flat brush, blending brush, brow & eyeliner brush en precise brush wordt aangevuld met:

 

 

EEN BEETJE INSPIRATIE

Om jullie te helpen om het meeste uit de actie maken we altijd zelf ook ons eigen lijstje en kijken we hoe wij het zouden aanpakken als we zelf klant zouden zijn. Dit zijn onze tips; 

Een groot refilable palet kan je makkelijk aanvullen met andere compacte poeders om een complete make-up routine mee te nemen. Denk daarbij zeker aan:

Om helemaal mee te stappen in het refill verhaal vul je jouw lijstje aan met de lipsticks en concealers.

Ben jij fan van de losse minerale foundations? Ook deze koop je nu in een refill verpakking. Potje leeg? Koop twee tubes en vul het makkelijk weer aan en bespaar jezelf en de afvalberg altijd een nieuw doosje te kopen.

 

HOE KAN JE DEELNEMEN?

Zeker zijn van je bestelling? Vul dan zeker je wishlist in voor 28 mei via de Google Form. Je kan uiteraard ook langskomen op 1 juni in de winkel. Shop je liever online? De korting wordt automatisch verrekend op de actiedag zelf.

 

Geniet van het uitkiezen en dan zien we je graag tijdens de Refillable Thursday op 1 juni!

 

Chloé, Dries, Lore en Laura