Yay, free shipping vanaf €75!

CLEAN AND CREATIVE PERFUME

CLEAN AND CREATIVE PERFUME

"Geur" in het Occitaans,
een kleine knipoog naar Toulouse,
hoofdstad van de regio Occitanië.

 

 

De parfums die de reukzin opnieuw levendig maken en dit met de natuur in de hoofdrol. Waarom wij als een blok voor hen vielen? Dat lees je hier!

 

De natuur

In onze complexe wereld waarin we onszelf steeds opnieuw moeten heruitvinden keren we steeds vaker terug naar de basis, respect voor onze omgeving en de natuur. Onze keuzes worden steeds bewuster. Kan jouw parfumcollectie een frisse wind gebruiken? Nolença omringt jou in een zalig wolkje mét respect voor de natuur.


Gecertificeerde biologische tarwealcohol

Alcohol vormt 80% van de samenstelling van een Eau de Toilette. Zo maakt deze collectie meteen een grote ommezwaai met biologische tarwealcohol.

Natuurlijke oorsprong

Alle Nolença parfums zijn tussen de 85 en 91% van natuurlijke oorsprong. Er worden geen schadelijke stoffen toegevoegd die onder invloed van UV-stralen de huid kunnen beschadigen.

Recycleerbaar

De glazen flesjes zijn makkelijk te recycleren. Hiervoor dient het pompje verwijderd te worden. Ook voorziet deze collectie in refills om jouw favoriete geur makkelijk opnieuw in huis te halen. De kartonnen doosjes zijn volledig recycleerbaar en vrij van plastic. 

 

Oui oui, Paris!

Nolença is gevestigd in Parijs, maar laat zich inspireren door de warme kleuren van Toulouse. Droom meteen weg bij de warme kleuren van baksteen en opmonterende pasteltinten. De keuze voor Toulouse werd snel gemaakt aangezien dit de geboorteplaats is van Anaïs, één van beide oprichtsters. De liefde voor terracotta werd met de paplepel meegegeven.

De parfums worden geproduceerd in Grasse en samengesteld in Vallauris (Frankrijk).

 

De eigenzinnige dames

Dit doordachte, natuurlijke parfummerk kwam tot stand dankzij Anaïs en Laurie. Na elkaar steeds opnieuw tegen te komen in Londen, Genève en Parijs besloten de dames om elkaar niet meer uit het oog te verliezen. Wij kunnen niet dankbaar genoeg zijn voor deze keuze!

Het idee dat de basis voor Nolença werd, ontstond in het hoofd van Anaïs. Na een lunch die ze zich beiden voor eeuwig zullen herinneren, liet ze zich vergezellen door Laurie en daar startte het mooie verhaal.

Naar eigen zeggen genoten de dames tijdens het uitstippelen van hun pad van onnoemelijk veel lachsalvo's, theetjes en soja lattes. Beginnen niet alle goede verhalen met deze combinatie?

Hoor je Laurie, die werkt vanuit Brussel, graag zelf aan het woord? Beluister dan zeker de Nolenca podcast olfactif.

 

De meesterlijke parfumeurs

Vergezeld van twee gerenommeerde parfumhuizen, Robertet en Maelstrom, viert Nolença de olfactorische creativiteit dankzij de knowhow van erkende en veelbelovende parfumeurs. 


Samengesteld met ingrediënten die geselecteerd zijn op hun kwaliteit, is elke Nolença geur samengesteld met grote complexiteit, zonder ingewikkelde resultaten.

De vier trotse parfumeurs

Patrice Revillard

Mylène Alran

Sidonie Lancesseur

Michel Almairac

 

Jouw klassieke parfum matchen? 

Kom bij ons in de winkel de vijf geuren van Nolenca ontdekken en laat de coup de foudre die ons overviel ook jou inpakken. Moeite om van jouw lievelingsgeurtjes af te stappen? Wij maken graag een analyse van jouw favoriete geurnoten om zo een waardig, natuurlijk alternatief te bieden. Geef toe, je bent benieuwd! 

Check de vier geuren van Eau de Parfums waarin we regelmatig een update plaatsen met de klassieke parfums die matchen met de Nolença geur.

Nolença Shoppen.