Yay, free shipping vanaf €75!

Skin by Dings

 
Ladies and Gentlemen of the class of '99.
Wear Sunscreen.
If I could offer you 1 tip for the future.
Sunscreen would be it.

In 1999 bracht Baz Luhrman een single uit vol levensadvies waarin sunscreen dé tip voor de rest van je leven was. 

Zoals het verhaaltje vaak gaat, ontstond ook skin by Dings vanuit een gemis. Jarenlang zat ik aan de bron van skincare en deed ik vanuit mijn beroep en mijn persoonlijke passie uitgebreid onderzoek naar wat de (verzadigde) cosmeticamarkt te bieden had.

En één categorie kreeg ik maar niet ingevuld: die van de hoog kwalitatieve zonbescherming die je zowel dagelijks als op het strand met plezier gebruikt. Voor mezelf, maar ook voor mijn gezin. Soms klopt het marketingverhaal wel, maar dan stellen de ingrediënten vaak teleur. En wanneer de ingrediënten wel min of meer OK zijn, is het gebruiksgemak meestal het probleem (kleverig/vet gevoel, moeilijk uitsmeerbaar, wit makend/glanzend effect,.. vul hier aan met al je zonbeschermingsfrustraties). En zo maak je geen vriendjes, hoe correct je samenstelling ook mag zijn.

Waarom kiezen? Why not have it ALL, zonder compromissen? En voilà. De start van mijn zonbeschermingsqueeste, helemaal ‘from scratch’. Dat het een pittige weg was om af te leggen (zwaar understatement). Maar als het simpel zou zijn, dan zou het al bestaan. En hiermee kan en wil ik een verschil maken. Want bescherming gaat veel verder dan louter ‘oppervlakkige’ beauty. En tegelijk moet het de basis vormen van alle beauty. Die redeneringen bleven me motiveren om tot het resultaat te komen waar het nu staat.

skin By Dings werd een compleet gamma van multifunctionele zonbeschermingsproducten voor dagelijks gebruik, met heel wat huidverbeterende eigenschappen. Zalig om te gebruiken, en ook plezant om naar te kijken.

Unisex(y), veilig & clean, cruelty free, reef safe, vegan & gluten free, good vibes only.

 

SkinbyDings Shoppen