Yay, free shipping vanaf €75!

Rahua

 

Rahua-producten - bekend om hun pure ingrediënten en ongeëvenaarde prestaties - zouden vandaag niet beschikbaar zijn zonder een geweldige samenloop van omstandigheden. Fabian Lliguin, een gerenommeerde haarstylist en colorist in New York City bezocht het Amazone-regenwoud als milieuactivist en onderwees inheemse mensen over hun landrechten en mensenrechten toen hij zich realiseerde dat hij omringd was door vrouwen met fantastisch lang, glanzend haar dat langs hun taille stroomde .

Hun geheim was rahua-olie. Eeuwenlang hadden de leden van de stam, die diep in het regenwoud leven, op deze olie vertrouwd om hun haar en huid te voeden. De vrouwen gaven Fabian een fles rahua-olie, die hij voorzichtig in zijn koffer naar New York vervoerde. In zijn salon op Fifth Avenue besloot hij - als experiment en zonder verwachtingen - de olie te gebruiken als behandeling voor een cliënt met extreem droog, beschadigd haar. Na 10 minuten was haar haar volledig getransformeerd: van broos en levenloos tot gezond, glanzend en veerkrachtig. Fabian was net zo geschokt als zijn cliënt. Hier was het solide bewijs dat dit ingrediënt, dat al eeuwen wordt gebruikt, tastbare resultaten opleverde.

Fabian wist dat hij iets heel bijzonders in handen had en wist ook dat hij het met respect moest behandelen. Rahua-olie werd en wordt geproduceerd door de Quechua-Shuar-stam op dezelfde complexe, rituele en duurzame manier die het al generaties lang is. Fabian, die lang had gewerkt om de inheemse bevolking van het regenwoud te ondersteunen, wou dit proces zeker niet niet verstoren.

In 2008 kwam Anna Ayers, de vrouw en zakenpartner van Fabian, aan boord en bracht haar expertise als modeontwerpster en trendvoorspeller in New York bij Fabian's ervaring als haarstylist en colorist om een ​​doelgerichte schoonheidservaring voor consumenten over de hele wereld te ontwerpen. Samen lanceerden ze het merk Rahua, op basis van de wijsheid van een legendarisch volk om een ​​unieke lijn innovatieve, plantaardige producten te formuleren om te genezen, te voeden, te verfraaien en te transformeren.

Tegenwoordig werken meer dan 500 families uit de Quechua-Shuar, Achuar en naburige stammen samen met Fabian en Anna om de in het regenwoud geteelde ingrediënten te cultiveren die worden gebruikt in de Rahua-haarverzorgings- en lichaamsverzorgingscollecties.

RAHUA SHOPPEN