Yay, free shipping vanaf €75!

Manucurist

Manucurist

 

'Genoeg is genoeg!' vindt Manucurist oprichtster Gaëlle Lebrat-Personnaz. Zij is er, net als wij, van overtuigd dat zorg dragen voor jezelf en verantwoordelijk met ons milieu omspringen hand in hand kunnen en moeten gaan.

Manucurist heeft als missie om een glimlach op het gezicht te toveren met cleane nagelak die niet schadelijk zijn voor u én uw omgeving. Naast de klassieke "Green" nagellak hebben zij ook de allereerste "Green Flash" gellak zonder nasties op de markt gebracht! 

Green Nagellak

De Green nagellak is vegan, 9 free en cruelty free! De nagellak bestaat voor 84% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De overige 16% bestaat uit milieuvriendelijke ingrediënten die de intensiteit van de kleur en de glans van de nagel garanderen zonder de gezondheid te schaden. 

Green Flash Nagellak

Green Flash is 9 free en daardoor dé groene oplossing voor gellak! Het bevat geen hormoonontregelaars of allergene moleculen en zegt sensibiliserende monomeren en hydrochinon vaarwel. Green Flash bestaat voor 84% uit ingrediënten van biologische herkomst waardoor de impact op het milieu beperkt blijft. Binnenkort kan je een afspraak boeken voor deze! 

MANUCURIST SHOPPEN