Yay, free shipping vanaf €75!

Kure Bazaar

 

"Kure Bazaar begon allemaal toen ik zwanger was van mijn zoon, ik werd 'wakker' en ik begon me meer en meer bewust te worden van wat ik in mijn lichaam stopte." Aan het woord is Kartika Luyet, oprichter van Kure Bazaar. en voormalig topmodel. "Ik koos er zoveel mogelijk voor om biologisch te eten en toen dreef die bewustwording ook door naar mijn cosmetische keuzes. Hoezeer ik ook van nagellak hou, in de eerste maanden na de geboorte van mijn baby was ik er vanzelf mee gestopt."

Ze vond het ongelooflijk dat geen natuurlijk alternatief was voor een klassieke nagellak die een lange levensduur zou garanderen en ook een reeks geweldige glanzende kleuren heeft. Ze sprak hierover met een van haar beste vrienden (die al meer dan 20 jaar in de cosmetica-industrie zit) en begon naturlijke nagellak serieus te onderzoeken samen met een van de beste laboratoria ter wereld.

"Ik moet toegeven dat we zelf behoorlijk verrast waren met de resultaten omdat de hele reis niet altijd veelbelovend was. Ik kan je vertellen dat het zelfs niet mogelijk leek aan het begin van ons onderzoek." Ze wouden namelijk een natuurlijke formule, maar aan de andere kant waren ze niet bereid om enig compromis te sluiten. De nagellak moest resistent, duurzaam, sneldrogend, superglanzend zijn en ook geweldige kleuren hebben, met andere woorden, een behoorlijke uitdaging! Ze ontdekten dat 85% van de natuurlijke ingrediënten het hoogste percentage haalbaar was om deze resultaten te garanderen.

Het resultaat is wonderbaarlijk ... het is verbazingwekkend om te zien wat de natuur kan.

KURE BAZAAR SHOPPEN