Yay, free shipping vanaf €75!

Egyptian Magic

Het verhaal van Egyptian Magic begint in 1986 tijdens een diner in Chicago. Wanneer een oudere man Westley Howard benaderde ( zoals Mr. ImHotepAmonRa toen heette). Howard was op dat moment een verkoper van waterfilters. De oudere man zei tegen Westley: "Broeder, de Geest heeft me ertoe bewogen iets aan u te openbaren." 

De vreemdeling heette Dr. Imas. Hij heeft nooit zijn achternaam onthuld of duidelijk gemaakt wat voor arts hij was. In de loop van de volgende twee jaar bezocht Dr. Imas Mr. Howard periodiek in Washington en liet hem zien hoe hij een huidcrème kon maken op basis van olijfolie, bijenwas, bijenstuifmeel, koninginnengelei en bijenpropolis (een stof die netelroos afdicht). Dr. Imas beweerde dat het de exacte formule was voor een crème in oude Egyptische graven.

Het resultaat van deze bijzonder ontmoeting al die jaren terug is Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream "The People's Choice". Deze fenomenale genezende balsem bezit legendarische krachten vanwege het unieke mengsel van de natuurlijke ingrediënten die alleen afkomstig zijn van levende planten en organismen. Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is sinds augustus 1991 op de markt met een solide track record, een loyale mond-tot-mondreclame en tweemaal de genezende kracht voor de helft van de prijs van conventionele huidcrèmes.

Hun missie is om continu een professioneel huidverzorgingsproduct te bieden, met meerdere doeleinden, om de huid te behandelen en te voeden met de meest effectieve helende ingrediënten van nature, zodat hun klanten zich mooi kunnen voelen en er mooi uit kunnen zien met een 100% natuurlijk product.

Met zijn unieke formule bevat Egyptian Magic Skin Cream geen additieven, toegevoegde conserveermiddelen, parabenen of GGO-ingrediënten. In plaats daarvan gebruiken ze de natuurlijke conserveermiddelen.

EGYPTIAN MAGIC SHOPPEN