Yay, free shipping vanaf €75!

Daily Concepts

 

Daily Concepts is een verhaal dat zich focust op de duurzaamheid van alle benodigdheden die elke douche of badje naar een hoger niveau tillen. Denk sponsen, washandjes, handdoeken, make-up verwijderaars en scrubbers. 

Door moderne technologie te combineren met natuurlijke, cruelty free producten en slimme ideeën, hebben ze een gamma ontwikkeld dat past bij elke stap van jouw beauty routine én het mileu respecteert. Zo hebben ze een etiket dat bij elke wasbeurt een beetje meer vervaagt zodat je perfect weet wanneer jouw recycleerbare spons aan vervanging toe is. Maar ook elke verpakking is brilliant gemaakt. Het bevat een zuignap zodat je direct een manier hebt om je spons proper op te hangen in jouw douche en ze langer meegaan. 

Wat ons vooral aantrok in het verhaal van Daily Concept zijn alle extra inspanningen die ze doen. Zo zijn ze partners met Lava Mae, een organisatie die oude bussen omtovert tot mobiele douches voor daklozen. Maar ook stoffen voor hun producten ontwikkeld, samen met Eco Logic, een additief dat de eigenschap bezit om op een vuilnisbelt ander plastic sneller te laten afbreken. 

 Daily Concepts wil mee de wereld veranderen, 1 douche per keer. 

DAILY CONCEPTS SHOPPEN