Björk & Berries

Björk & Berries begon als een klein project in Noord-Zweden met de wens om de ervaring van onze natuur te bottelen - haar schoonheid, geuren en helende eigenschappen. ZE gingen het bos in om bladeren en bessen met de hand te plukken om de essentie van de Zweedse flora in ons eerste natuurlijke parfum te vangen en daarmee de basis te leggen voor wat Björk & Berries vandaag is.

Björk, het Zweedse woord voor berk, ook bekend als de levengevende boom, werd al snel een van onze kenmerkende ingrediënten. De boom symboliseert hun missie om schone, natuurlijke en organische huidverzorging en geuren te creëren, geïnspireerd door de vluchtige seizoenen en het unieke karakter van de Zweedse natuur.

Bij het ontwikkelen van de producten gebruiken ze het beste dat de natuur te bieden heeft: vergeten wijsheid, natuurlijke remedies en rituelen uit de grootste bossen van Zweden. Door de nieuwste technologie transformeren ze de natuurlijke ingrediënten in luxueuze formules waar textuur, geur en prestaties even belangrijk zijn. Ze noemen het zelf 'het Zweedse geheim'.

BJÖRK & BERRIES SHOPPEN