Yay, free shipping vanaf €75!

Agent Nateur

 

Het verhaal van Agent Nateur is ontstaan uit de gezondheidsproblemen van oprichtster Jena Covello.
"Van jongs af aan leed ik aan hormoongerelateerde gezondheidsproblemen waaronder endometriose en later ook adenomyose. Na mijn vierde operatie begon ik mijn gezondheid holistischer te benaderen zoals het nemen van organische, complete voedingssupplementen en IV's.  De overgang naar het eten van biologisch voedsel en het gebruik van niet-giftige schoonmaakproducten was relatief eenvoudig omdat deze producten gemakkelijk verkrijgbaar zijn. De zoektocht naar vergelijkbare cosmetica en een effectieve deodorant bleek echter een pak moeilijker."

Ze besloot het heft zelf in handen te nemen en trok naar de Grasse Instute of Perfumery. Vol kennis en inspiratie trok ze zich terug in haar eigen keuken en testte ze honderden deodorant formules om uiteindelijk tot de eerste sample te komen dat ze liet testen door haar vrienden en familie.Iedereen was instant verkocht en vroeg haar om meer te ontwikkelen. Gesterkt door deze lovende feedback trok ze terug naar school om te leren werken met holi-olie en een collectie huidverzorging te ontwikkelen. 

"Ik wil de manier waarop de wereld naar luxueze cosmetica kijkt veranderen. Wie ervoor kiest om een ​​gezonde, natuurlijke levensstijl te leiden én een mooie huid wilt uitstralen, moet beseffen dat de toepassing en absorptie van gezonde cosmetica net zo cruciaal voor de huid als de inname van gezond voedsel. Je huid is namelijk het grootste orgaan van je lichaam en omdat het poreus is, absorbeert het alles wat je erop legt. Je cosmetica moet dus even effectief, mooi en gezond zijn als je dieet."

AGENT NATEUR SHOPPEN