Yay, free shipping vanaf €75!

LET'S MAKE-UP MET RAINPHARMA

LET'S MAKE-UP MET RAINPHARMA

Ontdek de ultieme make-up routine van Chloé met de minerale make-up lijn van RainPharma.1. Ik start met de Light My Shadow concealer als perfecte oplichtende concealer en breng deze aan met de nieuwe Melt Concealer brush.
Concealer breng je best aan op de plekken die echt wat verdoezeling kunnen gebruiken zoals de binnenlijn aan je ooghoek, je neusvleugels en eventueel je kin. A little goes a long way dus breng de Light My Shadow aan met kleine stipjes en blend goed uit met de Melt Concealer Brush.

 
2. Daarna breng ik een bronzende glow aan op de wangen met de Light My Shadow in Walnut of Almond. Hiervoor maak ik een soort komma beweging met de applicator, beginnende in de haarlijn op het jukbeen en met een kleine opwaartse lift tot op de wang, zo een 2 vingers verwijdert van de neus. Voor wat extra vorm in het gezicht kan je ook nog een weinig aanbrengen op de zijkanten van je voorhoofd en je neusvleugels.
 
3. Voor ik stap 2 uitblend breng ik de Light Me Up Tinted Moisturizer aan op de rest van mijn gelaat voor een naturelle finish. Ik start eerst met de donkere stukken mooi in te werken en blend dan alles mooi samen met de Blend Kabuki Brush voor een mooie egale finish.
4. Wat extra kleur en vorm in het gelaat creëer ik met de All You Need Bronzer die ik aanbreng met de Precise contour brush net onder het jukbeen. Dit zorgt voor extra vorm en warmte in het gezicht.

5. Een beetje blush is bij mij altijd welkom en daarvoor neem ik de Create Powder Brush met de All You Need Blush. Deze breng ik aan op de appeltjes van mijn wang en die blend ik uit naar de haarlijn toe.

6. All You Need Finishing Powder in Delight omdat ik graag wat extra leven in het gelaat heb. Ik gebruik dit compacte poeder dus als highlighter vooral op het topje van mijn jukbeen en ga in een soort C-vorm tot net onder mijn wenkbrauw. Highlight is ook heel mooi op de neusbrug en een tikkeltje op je cupidoboog aan je lippen voor optisch vollere lippen. 7. Voor de ogen wissel ik graag af en kies ik voor één van de All You Need Eye Shadow Pallet . Ik gebruik ook vaak de Bronzer als shadowkleur. Hierbij sowieso de Soft Blending brush en een tweede Melt Concealer brush (ideaal om je pigment iets intenser aan te zetten). 

8. Finishing touch met de When Eyes Meet Mascara. Length in Zwart voor een intensere make-up look, Volume in Brown voor een naturel resultaat. Ik breng vaak enkel op de bovenste wimpers mascara aan. Dit zorgt voor een klaardere blik en minder snel mascara die onder je ogen hangt.
 
 

Leer je graag zelf hoe je met deze prachtige producten jouw ultieme make-up look creëert? Schrijf je dan snel in voor een van onze RainPharma Make-up Workshop in Aalst of Gent.