Soapwalla

 

Soapwalla ontstond in de keuken van oprichter Rachel Winard. Maandenlang zocht ze naar producten die haar gevoelige huidproblemen niet zouden verergeren. Winard lijdt namelijk aan chronische lupus, een auto-immuunziekte die bijna altijd de huid aantast..

Soapwalla-producten zijn daardoor puur, effectief en betrouwbaar. Ze werken samen met kleine boerderijen om de hoogste kwaliteit aan beschikbare materialen te hebben, zonder de integriteit van het milieu in gevaar te brengen. Rachel bezoekt persoonlijk alle leveranciers om ervoor te zorgen dat ze Soapwalla's waardes van respect, authenticiteit en transparantie delen.

Bij Soapwalla zijn ze enorm gepassioneerd over wat ze elke dag doen: producten maken die niet alleen de gezondheid van de huid ondersteunen, maar ook het welzijn van onze klanten - en van onze planeet. Ze kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit en vragen zichzelf voortdurend af: zal dit het beste product zijn? Minimaliseert dit onze ecologische voetafdruk? Zal dit onze lokale economie ondersteunen? Heeft dit een doel?

Soapwalla-producten worden met de hand gemaakt in kleine hoeveelheden in de studio in Brooklyn, NY. Ze gebruiken duurzame, biologisch geteelde en zelfs eetbare ingrediënten, en zeker geen additieven zoals natriumlaurylsulfaat, parabenen, ftalaten, petrochemische bijproducten of synthetische ingrediënten. Soapwalla-producten zijn unisex, veganistisch en nooit getest op dieren.

SOAPWALLA SHOPPEN