Malako

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de gezondheids- en schoonheidsindustrie, groeide bij oprichtster Kanchalika het besef dat natuurlijke ingrediënten op de huid gebruiken vitaal is. Ze ontdekte dat hierdoor niet alleen de volledige gezondheid van de huid verbeterde, het stimuleerde ook een beter welzijn en had een krachtige impact op lichaam en geest.

Kanchalika vertrok op een geweldige reis waar ze haar liefde voor de natuur combineert met haar passie voor welzijn om MALĀKO te creëren. Haar visie op wat schoonheid zou moeten zijn met producten die dieper gaan dan de huid alleen. Ze koost zorgvuldig de beste ingrediënten en bracht ze in balans met bijhorende geuren om een reeks te creëren die niet alleen de huid voedt maar ook geneest, de zintuigen stimuleert en de ziel wakker maakt.

Geïnspireerd door de plaatsen die ze thuis noemt, onderzocht Kanchalika de voordelen van Westerse en Thaise therapeutische planten en was ze gefascineerd door hun verbazingwekkende diversiteit en genezende eigenschappen.

Ze ontmoette Thaise kruidkundigen, van wie ze de grondbeginselen van de traditionele Thaise geneeskunde leerde, het concept van in harmonie leven en Metta zijn - de boeddhistische term voor de focus op de ontwikkeling van onvoorwaardelijke liefde voor alle wezens. Hier leerde ze het belang en de ambacht van het combineren van genezende ingrediënten met passende geuren, om producten te creëren die van binnen en van buiten genezen. 

MALAKO SHOPPEN