Help, ik heb een gevoelige huid...

Geen probleem, daar hebben wij iets voor :) 

Al onze skincare brands hebben rekening gehouden met zelfs de gevoeligste huiden om te verzorgen.
Bij een zeer gevoelige huid ga je vooral letten op zeer zachte producten die niet gaan irriteren qua substantie en ingrediënten.

EVOLVE

De producten van Evolve zijn zeer zacht en rustig voor de huid zodat je zelfs met een gevoelige huid terecht kan bij deze productlijn. Bij de gevoelige huid ga je minder gaan exfolieren en meer gaan verzorgen. Ga dus bijvoorbeeld met het Radiant Glow Mask niet te hard gaan wrijven als je dit afwast maar laat de ingredienten gewoon hun werk doen zonder de huid te overbelasten.

CleanenGentle Cleansing Melt (Ochtend & Avond) 
Tonen: Daily Defence Facial Mist (Ochtend)
Verzorgen: Hyaluronic Serum 200 (Ochtend & Avond)
Voeden: Daily Renew Facial Cream (Ochtend & Avond)
Lip Treat (Kan Altijd)
Behandelen : Radiant Glow Mask (Eenmaal per week, maximaal)

ALEX CARRO

Alex Carro hanteert een mixologie filosofie waarbij je met 5 basisproducten elk huidttype kan verzorgen. De gevoelige huid gaat deze producten enorm waarderen. Door het gebruik van de vele essentiele oliën voelen deze producten heel zacht aan. De ingredienten gaan er ook voor zorgen dat de huid zich op een natuurlijke wijze zelf weer gaat herstellen. Ga voor te exfolieren het poeder gebruiken met de cleanser om zo een zeer zachte maar toch werkende scrub te creeren.

Reinigen: 2/5 Facial Cleanser (Ochtend & Avond)
Verzorgen: Illuminating Matrix Liquid (Ochtend)
Voeden: 4/5 Facial Cream (Ochtend)
Natuurlijke glans: 1/5 Balancing Face Oil ( Ochtend & Avond)
Exfoliating: 3/5 Exfoliating Powder (wekelijks)

 

RAINPHARMA

Rainpharma staat er prat op dat hun volledige gamma kan gebruikt worden zelfs voor de gevoelige huid. De reinigers zijn ontzettend zacht voor het huidoppervlak. In plaats van de normale dagcreme te gaan gebruiken maak je bij de gevoelige huid beter gebruik van de F2 - Friendly Silky Soothing Cream deze gaat de zichtbare effecten van een gevoelige huid verminderen en ondersteunt de huid om weerbaarder te worden voor invloeden van buitenaf.

Reinigen: Amazing Oil Cleanser (Ochtend & Avond) 
Scrubben: Brightening face scrub (Wekelijks)
Behandelen : Comforting Clay Mask (Wekelijks)
Waterreiniging: Dedicated face wash (Ochtend & Avond)
VerzorgenElementary Toning Mist (Ochtend & Avond)
VoedenFriendly Silky Soothing Cream (Ochtend & Avond)


Wil je graag wat meer info en uitleg over deze routine check dan zeker onze workshops even. Daarin gaan we wat dieper in op de producten en routines en kan je zelf proberen wat voor jou het beste past!