Bubbles

 

Bubbles Natural Bodycare werd in 2017 opgericht door Maike met haar eigen kinderen als belangrijkste inspiratiebron. Als jonge moeder groeide het besef dat we samen goed voor onze planeet en onze kinderen moeten zorgen. Daar wil ze met de producten van Bubbles dan ook graag aan bijdragen. 

Bubbles wil graag goed zorg dragen voor kinderen en de (onder)waterwereld. Daarom bestaan alle producten uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Hierdoor zijn ze mild en verzorgend voor de nog gevoelige kinderhuid maar komen er ook geen schadelijke stoffen in het milieu terecht.
Daarnaast is het voor Maike heel belangrijk dat de producten zowel ouders als kinderen aanspreken. Daarom hebben de producten van Bubbles een lichtzoete fruitgeur en schuimen ze goed, want dat vinden kindjes altijd leuk. De ouders krijgen vertrouwen in de producten door het NATRUE certificaat. 

Bubbles wil kinderen de boodschap meegeven dat natuurlijke en biologische producten niet alleen beter voor jezelf zijn, maar ook voor je omgeving. Het is belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zorgen voor onze planeet. Zij zijn de toekomst en moeten hier veel meer bij betrokken worden.

BUBBLES SHOPPEN