Yay, free shipping vanaf €75!

Oat Milk Foundation Ere Perez

Waarom jij De Oat Milk Foundation en de Arnica Concealer van Ere Perez nodig hebt?

Hoi, 
Als je ons al een beetje kent dan weet je dat wij niet zomaar in het wilde weg met kortingen strooien. Nu we 20% geven op de Oat Milk Foundation en de Arnica Concealer willen we ook dat je weet waarom we net die 2 producten kozen. Vanuit mijn persoonlijke ervaringen heb ik even opgeschreven wat ik zo geweldig vind aan beide. 

Groetjes,

Chloé 

Oat Milk Foundation 

De Oat Milk Foundation van Ere Perez heeft als basis, rara, jawel: Havermelk.

Afkomstig van de Aziatische wilde rode haver is dit ingrediënt een echt wonder voor de huid. Vol met vezels, antioxidanten, vitaminen en mineralen boost deze plantaardige melk de huid maar werkt deze ook kalmerend en ontstekingsremmend (dus yes een hele goeie voor wie last heeft van acné).

Samen met de natuurlijke perzik en Vitamine E dekt de Oat Milk Foundation niet alleen heel goed maar zorgt deze foundation ook voor een verbetering van de huid eronder. 
Hoe goe is da?!

Wat ik hier zelf zo goed aan vind? De textuur en hoe makkelijk je deze aanbrengt en blend met de Multipurpose Borstel (lifesaver en keihandig met de Carrot Colour Pot).

Arnica Concealer

De beste crème-concealer die ik al testte is de Arnica Concealer van Ere Perez. Super makkelijk aan te brengen, zelfs met de vingers. De crème smelt door de warmte van je huid en krijgt een poederachtig effect. Dekt roodheid, donkere kringen en puistjes. 

Deze voedende concealer voor dagelijks gebruik heeft natuurlijke arnica met antiseptische en ontstekingsremmende eigenschappen, kalmeert ontstoken gebieden en helpt je huid te genezen. Dekt ook pigmentvlekken en inconsistenties in de huidskleur.

Kan overal worden gedragen als basis. Ook zonder foundation is deze topper er eentje die in mijn dagelijkse routine zit.