Waarom wij zo inzetten op die eiwitten

Waarom wij zo inzetten op die eiwitten

Waarom wij zo inzetten op die eiwitten

Eiwitten zijn de bouwstoffen van zowat alles in ons lichaam. We hebben ze nodig voor de opbouw en het behoud van onze cellen, zoals onze spieren en organen, en dus ook onze huid.

De bouwstenen van eiwitten zijn aminozuren. Ze worden onderverdeeld in essentiële en niet-essentiële aminozuren. De niet-essentiële kan ons lichaam zelf aanmaken, maar voor de essentiële aminozuren zijn we aangewezen op onze voeding. We krijgen ze binnen via vlees, vis en zuivel, maar ook via peulvruchten en granen. De samenstelling en de hoeveelheid essentiële aminozuren verschilt per eiwitbron. Om ervoor te zorgen dat ons lichaam op elk moment alle nodige bouwstoffen heeft, is het belangrijk om te kiezen voor eiwitten van goede kwaliteit en de inname ervan goed te spreiden doorheen de dag. Shakes kunnen daarbij een handig hulpmiddeltje zijn maar kies dan zeker voor hoogwaardige varianten zoals de shakes van RainPharma.

Wij gaan vooral de shakes en supplementen zoals Daily Boost, Mighty Night maar ook de Dynamic Q10 en Ultra Omega 3 inzetten voor huidherstel en huidondersteuning.
Maar de zeer pure eiwitshakes van RainPharma zijn nog voor veel meer doeleinden inzetbaar.

VOOR SPORTERS
Ben jij een fanatieke sporter? Dan kunnen RainPharma shakes je prestaties ondersteunen omdat ze rijk zijn aan eiwitten die bijdragen tot de groei en het behoud van je spiermassa.

VOOR SENIOREN
Ben jij ouder dan 55 dan zijn de RainPharma shakes een handig hulpmiddeltje om extra eiwitten in te nemen. Die helpen je spiermassa te behouden en dragen bij tot de instandhouding van sterke botten want hoe ouder hoe grotere eiwitbehoefte.

ALS TUSSENDOORTJE
Vind je het moeilijk om te weerstaan aan suikerrijke of vette tussendoortjes? Probeer je ongezonde snacks eens te vervangen door een RainPharma shake je zal verstelt staan hoe lekker die eigenlijk zijn.

ALS SNEL ONTBIJT
Vind je het moeilijk om tijd uit te trekken voor een gezond ontbijt? Een RainPharma shake kan een makkelijk en snel alternatief zijn. Al blijven we je aanmoedigen om tijd te nemen voor een volwaardig gezond ontbijt. Shakes zijn immers geen maaltijdvervangers maar handige extra's en hulpmiddelen.

VOOR VEGETARIËRS EN VEGANISTEN
Kies jij voor een (voornamelijk) plantaardig dieet? RainPharma shakes op basis van wei-proteïne zijn geschikt voor vegetariërs. Onze shakes met soja-, erwt- of rijstproteïne zijn zelfs vegan. Door ze te mengen met noten, pitten, zaden, vers fruit en een plantaardige drank bouw je een gezonde, evenwichtige maaltijd op.

Resultaat na een periode met de RainPharma shakes is een veel beter gebalanceerde opbouw en herstel van je cellen.
Graag wat meer info over hoe we jou extra kunnen helpen met een shake en de juiste suppletie stuur ons gerust een mailtje met je specifieke vraag of kom eens langs in de winkel voor persoonlijk advies.

 

Doe je graag mee met onze gezamenlijke Shake It Up Detox?
Schrijf je dan in door jouw starterpakket hier te bestellen en wij bezorgen ja alle extra informatie!