Rainpharma Spring Shopping Day 2020

Rainpharma Spring Shopping Day 2020

Rainpharma Spring Shopping Day 2020

RainPharma is al 10 jaar 100% made in Belgium, 100% natuurlijk en 100% vol passie. Of je er nu van in het prille begin bij was of de RainPharma community vandaag pas vervoegt: we zijn vereerd dat we mogen bijdragen aan jouw gezondheid, schoonheid en zelfvertrouwen.

Naar goede gewoonte vieren ze op 21 maart het begin van de lente met de RainPharma Spring Shopping Day. Eén dag waarop je 21% korting krijgt op al je favoriete RainPharma producten en wij doen ook mee! 

Goede voorbereiding is het halve werk!

Stuur ons zeker je lijstje door via de gekende kanalen en kom zorgeloos langs op 21 maart tussen 9u en 21u. Dan ben je immers zéker dat al je favorieten voor je klaar staan. Verlanglijstjes doorsturen kan tot 17.03. Je kan ook gokken en de 21e gewoon langskomen maar dan zijn we niet zeker dat we je hele lijstje klaar hebben.

Hoe stel ik mijn lijstje samen? 

Het gamma van Rainpharma is behoorlijk uitgebreid en keuzestress is niet abnormaal. Er zijn echter verschillende manieren om het perfecte lijstje te maken.

Ken je Rainpharma al goed?

Met de Winter Shopping gids die RainPharma gemaakt heeft, heb je de perfecte gids in handen om je lijstje te maken. Graag nog een laatste check? Zet dat er zeker bij als je het opstuurt en dan controleren wij of je er nog net iets meer kan uithalen ;) 

Ken je Rainpharma een beetje?

Dan raden we je aan om de Gids 21 rituelen te gebruiken om alle producten te kiezen die jij wil. Je mag ons altijd nog om extra advies vragen om de eventuele laatste puntjes op de i te zetten.

Ken je RainhPharma nog helemaal niet?

Dan gaan we graag samen met jou op zoek naar het perfecte lijstje bij ons in de winkel. Wil je écht alles weten over hoe je RainPharma kan gebruiken? Kom dan langs op een van onze Rainpharma workshops of infosessies.

 

RAINPHARMA SHOPPEN