Lore shopt cadeautjes voor haar mama, papa, broer en lief

Lore shopt cadeautjes voor haar mama, papa, broer en lief

Lore shopt cadeautjes voor haar mama, papa, broer en lief

Daar komen ze dan, de gezelligste dagen van het jaar! Of zo noem ik ze toch graag. Hierbij zet ik Kerstmis met stip op één! Zeg me dat ik niet de enige ben die dan de hele dag met een nostalgische kriebel in de buik loopt?

Hoe je het ook draait of keert, de feestdagen zijn onlosmakelijk verbonden aan glanzende papiertjes en kronkelstrikjes rond een perfect geschenk. De zoektocht loopt ten einde na intensieve research en oneindige afwegingen.

In deze blogpost lees je mijn top 3-cadeaus voor mijn favorietjes. Hopelijk breng ik jou op ideeën zodat jouw zoektocht al wat wordt ingekort.

 

 

Mijn mama, die een geleidelijke cleane evolutie in haar piekfijne badkamerkasten maakt

 

BIO RETINOL GOLD MASK van Evolve
Mijn mama kiest steevast zilver maar voor mij verdient ze goud! Met dit (enooorm lekker geurend) gouden masker hoop ik haar te overtuigen van dit ritueeltje. Je weet pas wat je gemist hebt als je ervan kan genieten, toch?

CLEVER NIGHT REMEDY van Rainpharma
Anti-ageing, ik weet het… Geen populaire term maar met mijn 27 jaren op de teller haal ook ik deze tube vaak uit de kast. Niet alleen de mature huid (schoon gezegd hé 😉) maar gewoon élke huid zal blinken na het smeren van deze goddelijke nachtverzorging!

IT’S IN YOUR HANDS van Rainpharma
De zorgende handen van mijn mama hebben in deze zotte tijden overuren gedraaid in het ziekenhuis met de nodige alcoholgels en handschoenen. Dit elegant duo verdient een intense verzorging. Met de producten in deze box zal je jouw handen nooit meer overslaan!

 

 

 

Mijn ijdele papa die de wetenschap omarmt

 

Alvorens verder te gaan met de top drie.  Ja papa, ook jij krijgt goud. Zit dan stiekem maar even aan mama haar maskertje. Opgepast, verslavend!

ESSENTIALS DISCOVERY SET van Alex Carro

De nuchterheid van de wetenschap, die vind je bij mijn papa. Geen betere match te maken dan die met Alex Carro, de bewezen effectiviteit in strakke verpakking. De chemicus in mijn papa zal zich ongetwijfeld amuseren met het mixen en mengen van de producten in de discovery set. Ideale formaten om helemaal overtuigd te raken of mee te nemen op een zakenreis.

LASTSWAB van LastObject

Als we dan toch een tripje plannen, kan je maar beter slim pakken. De Lastswab kan niet ontbreken! Deze neemt amper plek en zo heb je meer plaats om je essentials van Alex Carro ook mee te nemen. Praktisch he? Heb ik van jou (of toch mama?). En daarbovenop nog eens goed voor het milieu!

INVIGORATING HAND POLISH van Rainpharma

Van zodra de eerste zonnestralen door de wolken breken, meet mijn papa alle beplanting in de tuin de juiste maat aan. En ja, daar horen vuile handen bij. Een vod met wat agressieve reiniger is snel genomen. Daar brengen we nu verandering in, papa. Tijd om eens naar de dochter te luisteren en over te schakelen op deze zeep met scrubdeeltjes.

 

 

Mijn, zo mogelijk, nog ijdelere broer waarbij het haar steeds in de plooi moet liggen

 

CREAM WAX van Rahua

Het kapsel van mijn broer? Ik leerde het snel: afblijven! ’s Ochtends de tijd nemen om dit tot in de puntjes goed te leggen en dan hopen dat het de hele dag zo blijft zitten. Deze wax wordt dé partner in crime en houdt zijn haren getemd. Misschien bespaart het wel enkele minuten in de badkamer. Snoozen, hallo! Slapen is namelijk een genetisch bepaalde hobby bij ons.

BEARD OIL van Leonis Barbam

Deze man (haha, grappig, mijn kleine broer is een man!) ruikt áltijd lekker! Daarom kan de baardolie van Leonis Barbam niet ontbreken in de top drie cadeautjes. Naast de verzorging van de perfect gemodelleerde gezichtsharen en onderliggende huid is de geur een dikke, vette plus! Win-win, broerie!

COURAGE DES BOIS van Marie-Stella-Maris

Mijn broer verlaat volgend jaar het ouderlijke nest. Aangezien geuren steeds de nodige aandacht krijgen, zal dit bij hem thuis ongetwijfeld ook zo zijn. Deze set lijkt gemaakt voor hem. Met een geurkaars, geurstokjes en een roomspray kan hij de zalige geur overal verspreiden. Thuisgevoel: CHECK!

 

 

Mijn sportieve rots die steeds standhoudt met de nodige zachtheid

 

MILK CHOCOLATE SHAKE van Rainpharma

Mijn vriend en ik kozen ervoor om als duo slechts één auto te gebruiken. Hij verplaatst zich veelal met de fiets en zet daarbij graag nog extra kilometers op de teller. Om zijn herstel te optimaliseren laat ik hem kennismaken met een eiwitshake. Het ‘zwak’ van deze rots? Chocolade. Dit wordt gegarandeerd zijn sterkte!

AIR DRY SPRAY van Rahua

De warrige, volle haardos van mijn vriend is slechts één van de dingen waar ik compleet voor viel. Wanneer hij deze spray zal gebruiken, flakkert de liefde extra hoog op (Melig? Kunnen we!). Het grootste voordeel: ik mag op tijd en stond eens door het gemodelleerde kapsel roefelen voor extra volume. Zaaaalig!

ALL PURPOSE SKIN CREAM van Egyptian Magic

Het aanbod van Clothilde is best uitgebreid, net zoals mijn collectie in de badkamer. Ja, ik geef het (eenmalig!) toe… Ik neem de meeste plankjes in de badkamer in. Niet altijd even duidelijk voor hem bij welk ‘probleempje’ welke tube of potje dient te worden opengedraaid. De redder in nood? Egyptian Magic. Ik kan niets bedenken waarbij deze crème geen soelaas kan bieden.

 

 

Met dit lijstje maakte ik mijn huiswerk mooi op tijd en zullen er héel fijne geschenken onder de kerstboom schitteren. Verrassingseffect weg? Misschien wel, maar verrassing twee komt er aan wanneer ze de producten ruiken, testen, smeren, gebruiken! Ze zullen ogen trekken ;-)

Groetjes,

Lore