Yay, free shipping vanaf €75!

Moederdag: De 6 tips van onze eigen moeders.

Moederdag: De 6 tips van onze eigen moeders.

 Hoi, 

Wij zijn Janice en Myriam, de moeders van Chloé en Dries en tevens ook hun beste klanten :-) 

Moederdag komt eraan en daarom kregen wij van Chloé & Dries de fijne opdracht om onze favorieten te kiezen uit onze badkamers. Zo krijgen jullie wat inspiratie van 2 actieve jonge moeders (Ela, durf eens iets anders te beweren!) die jullie kunnen gebruiken :) 

Fascinating Broccoli Seed Oil

Als moeders weten wij als geen ander dat broccoli goed voor je is! Dit gouden flesje is een echt wonder en goed voor alles. Zowel je haar als je huid krijgen hierdoor en ongelofelijke voeding. En ja, dat ruikt naar broccoli, maar dat is ook instant weer weg. Ideaal voor zowel jonge als ervaren moeders want kan ook zowel voor luieruitslag als ouderdomsvlekjes. 

>>>Fascinating Broccoli Seed Oil <<<

Alex Carro Detox Mask

Een nieuwkomer en wat voor een! Een ongelofelijk verfrissend masker dat de perfecte opkikker is tijdens deze lange quarantaine. Zeker omdat je er nu een volledige Alex Carro Spa Day At Home kit bij krijgt! 

>>> Alex Carro Detox Mask <<< 

Douchegel Hierbas De Ibiza

Ibiza in een flesje! Van de hemelsblauwe waters tot het kruidige binnenland. Alle aspecten van dit geweldige eiland hebben ze weten vatten. Hoe kan het ook anders als een familie al 3 generaties lang natuurlijke zeep maakt met de ingrediënten van het eiland? 

>>> Douchegel Hierbas De Ibiza <<<<

De Golden Box met Prebiotic Skin Lotion

We zijn beide echt fan van de douchegels van RainPharma en deze box heeft de  frisse lemongrass. Maar vooral de Prebiotic Skin Lotion is echt fantastisch! Een natuurlijke lotion die de huid verbetert en verzorgt, beschermt en kalmeert. En daar bovenop de huid ook nog zijdezacht maakt. Kan je niet mee misdoen! 

>>> De Golden Box met Prebiotic Skin Lotion <<<

De handzepen en lotions van Björk & Berries 

We hebben deze weken onze handen nogal wat moeten wassen. Door ze elke keer te voeden met de natuurlijke zepen en lotions van het Zweedse Björk & Berries zijn ze vandaag nog steeds erg zacht! Je weet dat als ze in Zweden iets goed doen, dat het ook écht goed is. Vertrouw ons maar. 

>>> Björk & Berries <<<

 

 

 

 

Het oogserum van Agent Nateur

Een streling voor het oog! Bijzonder verzachtend voor droge en vermoeide ogen doordat er zoveel komkommer in zit. Als je dit aan haar geeft, zeker de tip bijgeven om het in de frigo te bewaren. Dat maakt het extra fris als ze het aanbrengt.  

>>> Het oogserum van Agent Nateur <<<

 

 

 

 

Zo, we hopen dat we jullie een beetje inspiratie gegeven hebben om voor jullie eigen moeders iets te vinden. Iets dat de kracht van de natuur gebruikt om haar huid te voeden en weer te laten stralen. Het verschil tussen 'amaai ge ziet er goed uit' en 'amaai, ge straalt!' 

Groetjes,

Janice & Myriam