Energy Boost 2021

Energy Boost 2021

Energy Boost 2021

Samen detoxen is zoveel leuker en makkelijker dan alleen. Daarom organiseren we een paar keer per jaar een gezonde boost samen met de hele RainPharma community. Een of 2 weken lang gaan honderden RainPharma fans samen voor een gezond dieet, een pak energie, een stralende huid en enkele kilootjes minder. 

Meedoen met de RainPharma Energy Boost betekent daarna sterker, fitter en energieker door het leven gaan met een huid die straalt. Want ja een gezonde huid begint echt bij een gezond lichaam.

Wat heb je nodig voor de Energy Boost? 

Iedereen die meedoet koopt de Energy Boost aan. Hiermee betaal je je deelname aan de whatsapp groep waar je dagelijks tips en recepten zal vinden, een schouder kan vinden om eens op te huilen, ervaringen kan delen,... En je krijgt ook een handig mealprep overzicht en een leuk kado van ons. Het hele pakket krijg je volledig gratis van zodra je kiest voor een starterspakket.

Ik heb nog nooit meegedaan

Voor de eerste keer haal je alles in huis met een SNP Box of een SNP Box XL. Het verschil? Met de XL ben je direct klaar voor 2 weken boosten, bij de klassieke box kom je een week toe. 

Ik ben een routinier

Welkom, leuk dat je weer meedoet! Vaak heb je nog enkele zaken in huis dus we lijsten even op wat de absolute basis is die je moet hebben voor 14 dagen Energy Boost zodat je gericht kan bijkopen.

14 keer Daily Boost
14 keer Mighty Nine
56 keer Dry Energy
28 keer Dynamic Q10
2 potten Protein shake of Vegan Shake ofwel 1 XL shake

Hoe een dag in het leven van een Energy Booster eruit?

6u Energiek aan de dag beginnen?

Drink een groot glas lauw water met het sap van een halve citroen: het perfecte drankje om je spijsvertering op gang te brengen. Proost, op jouw gezondheid! Zeg ook even hallo in de whatsappgroep, de koffie addicts hebben nu al hun eerste intens momentje en kunnen al wat steun gebruiken.

7u Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam.

Dat maakt onze kwalitatieve eiwitshakes een makkelijk en snel hulpmiddeltje om de dag goed te starten. Met 1 tablet Daily Boost, 1 capsule Dry Energy en 1 capsule Q10 ben je helemaal klaar om er aan te beginnen.

8u Drukke dag voor de boeg?

Mood is ons voedingssupplement dat je helpt om snel uit de startblokken te schieten. Het bevat ginseng en rozenwortel, twee ingrediënten die helpen bij vermoeidheid en fysieke en mentale prestaties ondersteunen. Los het zakje op in een glas water en neem er eventueel een capsule High Tech AOX bij.

10u Tijd voor een gezond tussendoortje!

Fruit levert weinig calorieën en barst van de vitaminen, mineralen en voedingsvezels. De whatsappgroep vult zich nu met de eerste smakelijke bordjes vol fruit.

13u Lunchtijd!

Vul je bord volledig met groenten in verschillende kleuren en een stukje vlees of vis van ongeveer 100 gram (of een vegetarisch alternatief). Je kan gerust aanvullen met een kleine portie koolhydraten. Vergeet je capsule Dry Energy capsule Dynamic Q10 niet. 
Alle recepten, gezonde take aways en andere hidden gems worden met de groep gedeeld

15u Je lichaam bestaat voor zo’n 60 procent uit water.

Door elke dag minstens 2 liter water te drinken, blijft je vochtbalans op peil waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Vul je glas dus nog maar eens bij en neem ook 1 capsule Super C Boost in. Dit voedingssupplement draagt dankzij vitamine C bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.
We hebben elke dag een waterdrager die de rest van de groep bij de les houdt en om de zoveel een reminder stuurt om een glas water te nemen. 

16u Een klein hongertje?

Een RainPharma shake is het perfecte gezonde vieruurtje. Gespreid doorheen de dag reiken de drinkbare eiwitshakes je lichaam telkens een mooie portie eiwitten aan.

18u Bewegen is key.

Neem de trap in plaats van de lift, doe boodschappen te voet of met de fiets, loop eens een blokje om als je te vroeg op een afspraak bent, las dagelijks een avondwandeling in… Zo kom je makkelijk aan 30 minuten bewegen per dag.

19u Etenstijd!

Opnieuw spelen groenten een kleurrijke hoofdrol op je bord. Werk af met een stukje vlees of vis van zo’n 100 gram of ga voor een vegetarisch alternatief. Een tabletje Mighty Night als extra voedingsaanvulling zet de kroon op het werk.

21u Tijd voor je avondritueel in de badkamer.

Je gelaat reinigen en verzorgen doe je 's avonds best niet direct voor het slapengaan. Je kussensloop gaat je graag zien om het zoveel voeding te geven maar je huid gaat het nog vee leuker vinden als het eerst alles kan opnemen alvorens je je neerploft.

22u Tijd voor dodo.

Een goede nachtrust  zorgt voor een betere stofwisseling en spijsvertering, cruciaal tijdens een detoxprogramma. Yoga is een 100% plantaardig voedingssupplement dat dankzij ashwagandha het inslapen bevordert en je zo naar dromenland begeleidt. Onze go to is een capsule Omega Zen met saffraan, een specerij die de ontspanning bevordert. 

 

Heb je nog vragen, onzekerheden, twijfels,... 
Spreek ze uit, kom ermee langs,... We helpen jou met plezier. 

 

Tot snel,

Chloé, Dries en Lore