De Fleurig, Licht en Fit Challenge - September 2023

De Fleurig, Licht en Fit Challenge - September 2023

De Fleurig, Licht en Fit Challenge - September 2023

Een paar keer per jaar kiest het team van Clothilde, samen met een fijne bende klanten, voor een gezonde boost van lichaam, huid, haar en geest. 2 weken werken we aan een gezond dieet, een pak energie, een stralende huid en mogelijks zelfs enkele kilootjes minder. Onze volgende challenge start op maandag 11 september. 

Samen met ons en Doris, onze orthemoleculair therapeute in opleiding, gaan we 2 weken samen deze uitdaging aan en zijn we vastbesloten om deze tot een goed einde te brengen. We zitten allemaal samen in een groep op Whatsapp waar we recepten, tips en succesmomentjes delen. Maar ook eens goed kunnen zagen of wat steun zoeken op een moeilijker moment. 

 

 

Ik ben heel tevreden over de challenge. Was gisteren avond gaan eten met mijn vrouw, maar woog toch deze morgen lichtjes minder. Ik kom van 96 & zat deze morgen op 87,5. In April ben ik weer present! 

- Olivier - 

 

Meedoen met de RainPharma Fleurig, Licht en Fit Challenge betekent daarna sterker, fitter en energieker door het leven gaan met een huid die straalt. Want ja, een gezonde huid begint echt bij een gezond lichaam.

Als basis voor de Challenge gebruiken we het tot in de puntjes uitgewerkte smart nutrition project

Smart Nutrition Project, wasda?

 

Wanneer meedoen?

  • Wil je je energieker voelen? 
  • Wil je een strandere huid?
  • Wil je enkele kilo's verliezen?
  • Wil je beter slapen?
  • Wil je even de focus leggen op jezelf?
  • Wil je goede gewoontes aanleren?
  • Wil je inspiratie voor in de keuken?
  • Wil je het samen doen?
  • Heb je nog een andere reden?

Wat staat er op het menu?

Eigenlijk, bijna alles. We laten Charlotte, de diëtiste van RainPharma jou meenemen doorheen een dag tijdens de challenge. Onderaan deze blogpost hebben we een dag tijdens de challenge nog eens in detail uitgeschreven.

 

Wat laten we ons even?

Suiker, alcohol, koffie, bewerkte voeding, gluten en zuivelproducten, 

Ik doe voor het eerst mee

Binnenkort hebben we een webinar beschikbaar waarin we jou alle details uitleggen. Heb je daarna (of nu al) vragen, dan kan je mailen naar doris@intentionallydo.be. 

Voor de eerste keer haal je alles in huis met een SNP Box met een extra pot shake of een Proefbox.

Je kan ook kiezen voor een Milk Chocolate +4 voordeelbox waar je dan nog nog 1 extra shake, 1 doosje Dry Energy en 1 doosje Dynamic Q10 bij koopt.

Weet je niet  goed welke smaak te kiezen? Dan is de Proefbox misschien wel iets voor jou, Daar zitten namelijk alle smaken in + een super handig kookboek met allemaal recepten die challenge-proof zijn. Deze box vul je dan aan met 1 doosje Daily BoostMighty NineDry Energy en Dynamic Q10

Ik ben een routinier

Welkom, leuk dat je weer meedoet! Vaak heb je nog enkele zaken in huis dus we lijsten even op wat de absolute basis is die je moet hebben voor 14 dagen Energy Boost zodat je gericht kan bijkopen.

14 keer Daily Boost
14 keer Mighty Nine
56 keer Dry Energy
28 keer Dynamic Q10
2 potten Protein shakeVegan Shake,een Clear Shake.

Check zeker ook onze pagina met de verschillende boxen. Mogelijks kan je daarmee alles in huis halen + jezelf nog een korting cadeau doen. 

 

Heb je nog vragen? Dan weet je ons te vinden!
Wil je een dag tijdens de challenge nog eens doornemen? lees dan zeker verder onder de foto.

 

Tot snel, 

Chloé, Dries, Lore, Laura en Doris


Een dag tijdens de challenge

6u Energiek aan de dag beginnen?

Drink een groot glas lauw water met het sap van een halve citroen: het perfecte drankje om je spijsvertering op gang te brengen. Proost, op jouw gezondheid! Zeg ook even hallo in de Telegramgroep, de koffie addicts hebben nu al hun eerste intens momentje en kunnen al wat steun gebruiken.

7u Eiwitten zijn de bouwstenen van zowat alles in je lichaam.

Dat maakt onze kwalitatieve eiwitshakes een makkelijk en snel hulpmiddeltje om de dag goed te starten. Met 1 tablet Daily Boost, 1 capsule Dry Energy en 1 capsule Q10 ben je helemaal klaar om er aan te beginnen.

8u Drukke dag voor de boeg?

Mood is ons voedingssupplement dat je helpt om snel uit de startblokken te schieten. Het bevat ginseng en rozenwortel, twee ingrediënten die helpen bij vermoeidheid en fysieke en mentale prestaties ondersteunen. Los het zakje op in een glas water en neem er eventueel een capsule High Tech AOX bij.

10u Tijd voor een gezond tussendoortje!

Fruit levert weinig calorieën en barst van de vitaminen, mineralen en voedingsvezels. DeTelegramroep vult zich nu met de eerste smakelijke bordjes vol fruit.

13u Lunchtijd!

Vul je bord volledig met groenten in verschillende kleuren en een stukje vlees of vis van ongeveer 100 gram (of een vegetarisch alternatief). Je kan gerust aanvullen met een kleine portie koolhydraten. Vergeet je capsule Dry Energy capsule Dynamic Q10 niet. 
Alle recepten, gezonde take aways en andere hidden gems worden met de groep gedeeld

15u Je lichaam bestaat voor zo’n 60 procent uit water.

Door elke dag minstens 2 liter water te drinken, blijft je vochtbalans op peil waardoor je lichaam optimaal kan functioneren. Vul je glas dus nog maar eens bij en neem ook 1 capsule Super C Boost in. Dit voedingssupplement draagt dankzij vitamine C bij tot een normaal energieleverend metabolisme en tot vermindering van vermoeidheid en moeheid.
We hebben elke dag een waterdrager die de rest van de groep bij de les houdt en om de zoveel een reminder stuurt om een glas water te nemen. 

16u Een klein hongertje?

Een RainPharma shake is het perfecte gezonde vieruurtje. Gespreid doorheen de dag reiken de drinkbare eiwitshakes je lichaam telkens een mooie portie eiwitten aan.

18u Bewegen is key.

Neem de trap in plaats van de lift, doe boodschappen te voet of met de fiets, loop eens een blokje om als je te vroeg op een afspraak bent, las dagelijks een avondwandeling in… Zo kom je makkelijk aan 30 minuten bewegen per dag.

19u Etenstijd!

Opnieuw spelen groenten een kleurrijke hoofdrol op je bord. Werk af met een stukje vlees of vis van zo’n 100 gram of ga voor een vegetarisch alternatief. Een tabletje Mighty Night als extra voedingsaanvulling zet de kroon op het werk.

21u Tijd voor je avondritueel in de badkamer.

Je gelaat reinigen en verzorgen doe je 's avonds best niet direct voor het slapengaan. Je kussensloop gaat je graag zien om het zoveel voeding te geven maar je huid gaat het nog vee leuker vinden als het eerst alles kan opnemen alvorens je je neerploft.

22u Tijd voor dodo.

Een goede nachtrust  zorgt voor een betere stofwisseling en spijsvertering, cruciaal tijdens een detoxprogramma. Yoga is een 100% plantaardig voedingssupplement dat dankzij ashwagandha het inslapen bevordert en je zo naar dromenland begeleidt. Onze go to is een capsule Omega Zen met saffraan, een specerij die de ontspanning bevordert.