Come on baby let's detox

Come on baby let's detox

Come on baby let's detox
Hoera, het is weer die tijd van 'new year, new me'. Als je jouw goede voornemens wil waarmaken in 2021 is er geen beter moment dan in het begin van het jaar. Je motivatie zal immers nooit groter zijn dan nu. Zeker als je die goede voornemens kan delen met een hele groep lotgenoten. Dat motiveert toch extra, niet? 

Vanaf 11 januari organiseren we samen met RainPharma de Fresh Start Detox. Overal in België volgen honderden mensen tegelijkertijd het Smart Nutrition Project voor 2 weken. Bij Clothilde doen we naar goede gewoonte ook mee met een groep klanten. Jij ook deze keer?

Het Smart Nutrition Project?
Het SNP is een programma dat is opgebouwd rond een evenwichtige levensstijl, meer bewegen en een goede nachtrust. Pure onbewerkte voeding vormt de basis, aangevuld met natuurlijke eiwitten, mineralen en vitamines. 
Voor deze detox heeft RainPharma speciale boxen gemaakt van het SNP met de XL shakes in de smaken vanille, caffè latte of milk chocolate. Daarmee heb je alles in huis voor de hele detoxweek en zelfs nog een tikje langer. Bestel je online.


De Fresh Start Detox
Waar je in het normale SNP alles nog kan en mag eten (sommige dingen met mate, kleine mate) gaan we tijdens de detox nog een stapje verder en gaan we ook koffie, alcohol, suiker, dierlijke melk, etc. een weekje aan de kant laten staan. 

Niet simpel, dat weten we na 2 keer zelf meedoen. Daarom doen we het ook in groep. We hebben elke keer een zeer levendige whatsappgroep waar we elkaar aanmoedigen, trots onze strava resultaten en recepten delen maar ook zoeken naar uitzonderingen om toch maar die ene snack te vinden die wel nog mag ;-)

Om jullie te helpen krijgen jullie van ons een handig basis boodschappenlijstje en is Dries al op zoek naar de beste recepten om die week met jullie te delen Denk: gevulde courgette met champignons en advocado-crème of griet met bloemkoolpuree en kapertjes.

Tot slot zal er zondagavond om 20u een zoomsessie zijn om nog eens alle spelregel te overlopen en al jullie vragen te beantwoorden. 

Hoe ziet een detox dag er uit?
 • Ontbijt: Een glas water, een shake, 1x Daily Boost, 2x Dry Energy en 1x Dynamic Q10
 • 10u: Een lekker stuk fruit
 • Lunch. Groenten zoveel je wil, portie vlees/ei/vis, portie koolhydraten  (evt.), 2x Dry Energy en 1x Q10
 • 4 uur: Een shake
 • Avond: Groenten zoveel je wil, portie vlees/ei/vis, 1x Mighty Night

Waarom moet ik meedoen?

Laten we enkele van de vorige detoxers aan het woord laten om jou te overtuigen.

"Ik doe voor de derde keer mee. Laatste deed ik het vijf weken en man dat deed deugd. Ik kreeg complimenten bij de vleet over mijn huid en haar, had energie voor tien en raakte verlost van die kleine kwaaltjes.''  - Sofie

"Mij heeft de detox vooral doen stilstaan bij de hoeveelheid koffie die ik op een dag drink. Ik drink nog steeds koffie (minder) maar geniet er nu veel bewuster van. Het geeft je ook mentaal een boost omdat je toch het gevoel hebt zorg te dragen voor je lichaam.“ - Ulrike

"Aanrader als je je lichaam eens wil resetten, alles terug clean en proper en bovendien verloor ik die 3 kg die ik er voorheen nooit afkreeg." - Els

Nog niet overtuigd?  Als je op een van de volgende vragen volmondig "ja" antwoordt, dan is dit iets voor jou.
 • Leef je graag wat gezonder?
 • Let je goed op maar mag er toch een kilootje af?
 • Wil je wat gezonder eten, maar heb je de tijd er niet voor?
 • Last van energiedipjes tijdens de dag?
 • Vaker slecht slapen dan je lief is?
 • Heeft je huid er al beter uit gezien?
 • Wil je eens bewust worden van wat je eet?

Zo, daarmee denken we wel alles verteld te hebben. Als er nog vragen zijn dan weten jullie ons te vinden!

Tot snel, 

Chloé en Dries