Yay, free shipping vanaf €75!

CLOTHILDE x I.AM.KLEAN STORE

CLOTHILDE x I.AM.KLEAN STORE

We zijn mega enthousiast om jullie onderstaande nieuws eindelijk te kunnen vertellen. Clothilde en i.am.klean slaan de handen in elkaar. Een heel jaar lang zullen
we een exclusieve shop-in-shop ervaring hosten  in onze prachtige vestiging in Aalst.

Wat mag je verwachten? Heel veel beleving, denk demo’s en workshops én de mooiste make-up looks in de warme, gekende Clothilde-vibe.

 ontdek i.am.klean 

CLOTHILDE x i.am.klean

Clothilde x i.am.klean opent de deuren op 1 juni 2024 met een feestelijk openingsweekend. En ja hoor, er zijn ook goodie bags. Een heel jaar lang ontvangen we iedereen met plezier in onze shop-in-shop. 12 maanden lang bundelen we de krachten om de combinatie van slow beauty en het gebruik van bewustere producten voor onszelf en de wereld te promoten.

 shop i.am.klean in onze webshop  

EVENTS EN MAKE-UP ADVIES OP MAAT

Als je Clothilde al even kent, weet je dat wij houden van persoonlijk contact en advies. Je kan dan ook alles eerst uitproberen voor je het koopt. 

Als je ons nog niet kent, kom dan zeker even langs om dat zelf te ervaren.
Er zullen de hele tijd leuke events op de planning staan, zoals:

  • demo's 
  • workshops
  • Make-up walk-in: elke vrijdagnamiddag wandel je gewoon bij ons binnen voor gratis make-up advies van een i.am.klean make-up artist
  • Liever een privé workshop of event? Contacteer ons dan voor extra info.

 onze winkel in Aalst vind je hier 

Wat is i.am.klean?

Is i.am.klean voor jou? We laten je graag al even kennismaken met dit Hasseltse merk.

i.am.klean laat jou genieten van eco-luxe. Met eenvoudige, maar zeer effectieve natuurlijke make-up creëer jij een bewuste en luxueuze look en levensstijl die zowel jouw huid als onze planeet ten goede komt. Voel jezelf mooi en zelfverzekerd, terwijl je ook een positieve impact maakt op de wereld.

De hoogkwalitatieve producten komen tegemoet aan de toenemende nood aan en vraag naar make-up die gezonde beauty met eerlijke duurzaamheid en verbluffende resultaten combineert. Ze kiezen dan ook bewust voor pure producten, van vegan en minerale ingrediënten tot hervulbare en makkelijk te recycleren verpakkingen.

Op onze webshop neem je makkelijk al eens een kijkje in de uitgebreide collectie van i.am.klean.

ONTDEK ALLE NIEUWIGHEDEN BIJ ONS

Volg jij i.am.klean op de voet en ben je steeds op de hoogte van de launch van nieuwe producten? Dan ken je ondertussen zeker de Blushing Moments collectie al.
Kom regelmatig eens terug of volg onze sociale media kanalen voor alle nieuwe launches die er aan komen.

Tot snel in Aalst! 

Chloé en Caroline Rigo