Cadeautjes bij Clothilde

Cadeautjes bij Clothilde

Cadeautjes bij Clothilde

Hoi, 

De fijnste en warmste periode van het jaar komt eraan en dit jaar is er echt wel nood aan wat extra warmte en liefde voor elkaar. Het is immers voor iedereen een bijzonder uitdagend jaar geweest. En wat is er nu beter dan cadeautjes om wat extra warmte en liefde aan elkaar te geven? Om het voor jullie extra makkelijk te maken om cadeautjes te geven aan elkaar hebben we enkele dingen uitgewerkt.

Cadeauboxen & Inspiratie 

Om de keuze makkelijker te maken voor jullie hebben we al onze cadeauboxen samen gezet op deze handige overzichtspagina. Daarnaast hebben we ook een inspiratiepagina gemaakt met wat wij onder onze kerstboom gaan leggen voor onze vrienden en familie.

Een cadeautje ophalen in de winkel

Zoals jullie weten gebruiken we onze webshop graag als 'kassasysteem' zodat jullie tijd winnen en enkel maar jullie bestelling hoeven op te pikken. Laat ons dus zeker weten tijdens de check-out of er een cadeautje bij zit. Dan pakken wij het voor je in en sturen we jou een bericht als alles klaar staat om op te halen. Mocht je niet direct vinden waar je deze informatie moet achterlaten, het veld voor deze informatie ziet er zo uit:  

 

Stuur een cadeautje naar iemand anders

Dit is de makkelijkste manier om wat liefde te versturen. Je doet de check-out zoals je gewoon bent. Het enige dat je moet doen is in het overzicht van je winkelkarretje zie hierboven) aangeven dat het een cadeautje is en wat we op het kaartje moeten schrijven. Bij de verzending kies je dan voor het adres van de gelukkige in kwestie! Opgelet: voeg wel jouw emailadres in, anders krijgt hij al een mailtje als zijn pakketje bij ons vertrekt en dan is surprise helemaal weg! 

Wil je meerdere cadeautjes sturen?
Dat kan zeker! Je kan in dat geval elk cadeautje 1 voor 1 afrekenen of je vult ons handige invulformulier in waar je 5 cadeaus én persoonlijke berichten tegelijkertijd kan doorgeven. We sturen jou dan de betaallink voor alles samen. Zodra we de betalingen ontvangen hebben, schrijven we jouw boodschap met de hand en sturen we alles op! #WatEenService 

Vergeet jezelf niet! 

Tijdens de komende eindejaarsperiode kan je ook een attentie voor jezelf sparen! Als je 5 cadeautjes koopt van de aromatherapie producten van RainPharma krijg je gratis het gezellige 'mystieke nacht deken' om onder te kruipen. Koop je geen box dan telt een cadeautje vanaf 2 producten die je samenvoegt. 

Wij hebben hier een stapel blanco spaarkaartjes liggen en zullen voor jullie sparen. Zowel online als in de winkel houden we alles perfect bij voor jullie. 
Gebruik zeker ook het invulformulier hierboven!

 

Zo, we hopen dat we het jullie op deze manier wat makkelijker gemaakt hebben om al jullie dierbaren te verwennen met een cadeautje. Als er iets niet duidelijk is of je nog vragen hebt, je weet ons te vinden. 

Groetjes,

Chloé & Dries